Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άδωνις από Βέροια: «Θα ψηφίζουν και οι πέτρες Μητσοτάκη, για να φύγει ο Τσίπρας»

Στη Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ως επίσημος προσκεκλημένος στη Γενική Απολογιστική Συνέλευση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας. Ο έμπειρος πολιτικός άσκησε σφοδρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση, όσο και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Θα ήθελα να κάνω μια ειδική
αναφορά στην επέτειο της MARFIN που καηκαν τρείς αθώοι άνθρωποι λόγω των μνημονίων. Και αναρωτιέμαι...Σε αντίθεση με τον Γρηγορόπουλο, τους θυμάται κανείς; Το μόνο που ήθελαν οι Συριζαίοι ήταν να αρπάξουν την εξουσία. Θυμάστε το κίνημα «δεν πληρώνω»; Θυμάστε αυτούς που βγαίναν στους δρόμους για τα μνημόνια; Που είναι όλοι αυτοί τώρα; Τα έκαναν όλα αυτά, μόνο και μόνο για να γίνουν μετακλητοί στο δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια. Το μόνο που τους έμεινε από τον Κομμουνισμό είναι η προπαγανδα. Το πιο πετυχημένο ψέμα είναι η μισή αλήθεια. Αυτό κάνει ο Αλέξης Τσίπρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: 
«Θέλω να κάνω αναφορά και στην Π.Φ.Α. (Πρώτη Φορά Αριστερά) και τον «εκπληκτικό» Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος χαλασε τη συμφωνία με τους εργολάβους, με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα έργα με υπαιτιότητα του Ελληνικού δημοσίου. Ζήτησαν αποζημίωση απο το δημόσιο γύρω στα 1.200.000.000 ευρώ και εκεί κάπου ζητήθηκε συμβιβασμός της τάξεως των 550.000.000 ευρώ. Και μετά μας λένε ότι κάνανε τους δρόμους με 700.000.000 λιγότερα. Και αυτή η περίπτωση με τον Ιβάν Σαββίδη είναι ενδεικτική. Αφού του έχουν σβήσει ένα πρόστιμο 40.000.000 ευρώ, μετά λέει πως θα αγοράσω μίντια για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση. Ε, αυτό κύριοι λέγεται διαπλοκή. Είναι ψεύτες, ανεπρόκοποι, τελμπέληδες, πανάχρηστοι, πανάθλιοι και διεφθαρμένοι. 
Ο μόνος λόγος που τα ψηφίζουν όλα, είναι για να μείνουν στην εξουσία. Ο Τσίπρας για την καρέκλα του Πρωθυπουργού και οι Βουλευτές του για την αποζημίωση. Φοβάμαι πως ο Τσίπρας, αν μείνει και άλλο στην καρέκλα, θα είναι πολύ αργά για τις συντάξεις. Αν συνεχίσει να είναι κάτοικος Μαξίμου, τότε κλάψτε τη σύνταξή σας. Οι δανειστές γνωρίζουν πολύ καλά πως στο τέλος θα υπογράψουν τα πάντα για αυτό και είναι τόσο σκληροί μαζί μας. Ας τολμούσαν να τα ζητήσουν όλα αυτά από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που θα κυβερνήσει αυτήν την χώρα. Και οι πέτρες θα τον ψηφίσουν για να φύγει επιτέλους ο Τσίπρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να κυβερνήσει με μεγάλη πλειοψηφία και χωρίς την πολιτική ηγεμονία της αριστεράς. Είμαι σίγουρος πως η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση, θα μειώσει την φορολογία στις επιχειρήσεις, θα μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές και θα πατάξει την φοροδιαφυγή» κατέληξε ο Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ερωτήσεις και συζήτηση. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας. Επίσης π πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Βέροιας Γρηγόρης Παπαγεωργίου έκανε έναν απολογισμό δράσεων της Δημοτικής Οργάνωσης Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ