Quantcast

http://picasion.com/

Τι μαγειρεύει η Σοφία στη «Μαρμίτα»;

Τα πάντα! Γιατί η Σοφία Κωστελίδου, η Σεφ της «Μαρμίτας» καταπιάνεται και δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα και μεζέδες αλλά και μαγειρευτά. Γιατί καθημερινά στη «Μαρμίτα», πέρα από το υπόλοιπο μενού, μαγειρεύει και από ένα διαφορετικό σπιτικό φαγητό, για όσους θέλουν μια πιο μαμαδίστικη συνταγή. Ρωτήστε ποιο είναι το πιάτο της ημέρας και απλά απολαύστε το!
Η Σοφία δεν απλά «καθηγήτρια» στην κουζίνα της «Μαρμίτα» αλλά και καθηγήτρια στην κυριολεξία, αφού εκπαιδεύει νέους Σεφ στα ΔΙΕΚ. Έχει αποκτήσει εμπειρία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ρόδο και Κω, ενώ έχει γνωρίσει πολλές διακρίσεις μέσα από του δουλειά της. 
Πλέον, την έχουμε καθημερινά στην κουζίνα της «Μαρμίτας», που έγινε στη Βέροια στέκι για καλό φαγητό και καθημερινές μαζώξεις της παρέας για κρασιά, μπύρες, ρετσίνες και τσίπουρα, σε μια ατμόσφαιρα παλιού παντοπωλείου και με ωραία μουσικούλα. 
Από τη «Μαρμίτα» βγαίνουν νόστιμα φαγητά, με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές αλλά πάντα σερβιρισμένα και με μια δόση... μοντερνιάς, τσιπουρομεζέδες και ορεκτικά, ενώ όλο και κάτι καλό θα μας έχει για ένα γλυκό κλείσιμο! 

«Μαρμίτα»
Εδέσσης 2, Βέροια









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ