Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος και μαθηματικά η Βέροια - Έχασε στο Αγρίνιο και έφυγε για Football League

Στη Football League θα αγωνίζεται πλέον τη νέα σεζόν η Βέροια. Η «βασίλισσα του βορρά» ηττήθηκε με 1-0 από τον αδιάφορο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα μετά από πέντε χρόνια. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς το «πάλεψε», πάντως και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, έστω, να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρετά, δύο
αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, τη μεγάλη κατηγορία. 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με παρόμοια διάταξη, 4-2-3-1, καθώς τα «καναρίνια» είχαν για πρώτη φορά δύο «κόφτες» (Παπάζογλου, Μπράβο), ενώ για την «βασίλισσα» στον άξονα μπροστά από τα στόπερ υπήρχαν πιο «δημιουργικοί» παίκτες (Σούλε, Τομάς). Οι γηπεδούχοι  από την αρχή έγιναν τα «αφεντικά» του ματς, καθώς μπήκαν ορεξάτοι και με διάθεση να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη τους. Με τους Λόπες, Ρόσα κεφάτους, άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ του δεύτερου ενώ «έβγαλαν» φάσεις και για ένα δεύτερο γκολ. Την ίδια στιγμή η Βέροια είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στο δεύτερο μισό η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε σχετικά, καθώς η Βέροια καλούνταν να βγει από το καβούκι της και να παίξει φουλ επίθεση. Με τον Καπετάνο προσπάθησε να φανεί απειλητική, χωρίς όμως τελικά να «γυρίσει» το ματς. Μάλιστα ο Καντιμοίρης σε αυτό το διάστημα έκανε μία εξαιρετική  επέμβαση σε κεφαλιά του Μουνιός. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ