Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλεια νέα για τους μικρούς Jordano-φανς: Έφτασε το Junior «Jordani» με ΜΟΝΟ 5€!

ΑΤΟΜΙΚΗ PIZZA - ΠΑΤΑΤΕΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ
Ποιος είπε ότι η απόλαυση μιας πίτσας «Jordani» είναι προνόμιο των μεγάλων; Επειδή έρχεται σε μεγάλο κουτί; Από σήμερα λοιπόν στη Βέροια και οι μικροί φίλοι του 
«Jordani» θα έχουν το δικό τους κουτί, με junior μενού που θα τους ξετρελάνει! Ατομική πίτσα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «Jordani», πατάτες και παιδικό χυμό. Και φυσικά σε κάθε κουτί θα βρείτε και ένα δώρο έκπληξη! Και στην junior τιμή ΜΟΝΟ 5€!!!
Από σήμερα λοιπόν, κάθε φορά που οι μεγάλοι θα παραγγέλνουν τις λαχταριστές γεύσεις του «Jordani» και τα τεράστια κουτιά θα έρχονται στην πόρτα τους, θα παραγγέλνουν και για τα παιδιά το δικό τους κουτί - βαλιτσάκι με ατομική πίτσα, πατάτες, χυμό και δώρο έκπληξη και με μόνο 5 ευρώ! Με ένα τηλέφωνο στα 2331063002 - 2331022911 - 697704325 (whats up) ή και μέσω της εφαρμογής για κινητά (δείτε πως παρακάτω) και σε λίγα λεπτά θα έχετε σπίτι σας όλες τις λαχταριστές γεύσεις «JORDANI»! 


Εάν δεν κατέβασες ακόμα την εφαρμογή της πιτσαρίας «Jordani» στο κινητό σου, κάντο τώρα και λάβε αμέσως ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην πρώτη σου παραγγελία. Με ένα κλικ σε δευτερόλεπτα, μας έρχεται η παραγγελία σας. Τώρα κατεβάζοντας την εφαρμογή pizza jordani μέσω Play store για Android ή Apps store για iphone, στο κινητό σας ή το tablet, η παραγγελία σας είναι... παιχνιδάκι!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ