Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σπαλιάρας δαγκωτό!»: Τι αποκαλύπτει για τον Σπαλ, ο βεροιώτης φίλος του Μιχάλης Μελιόπουλος

Πρόκειται ίσως για τον πιο παρεξηγημένο διάσημο που μπήκε στο Survivor. Η εικόνα που είχε το κοινό για τον Γιάννη Σπαλιάρα, άλλαξε τελείως από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης, με τον Σπαλιάρα των 4000 γυναικών, τους κοιλιακούς και τη μπούκλα, που πολλοί εμίσησαν, να γίνεται πλέον ο πιο συμπαθής διάσημος του Survivor. Η ειλικρίνειά του, το χιούμορ του, η ηρεμία
του απέναντι σε κάθε ένταση, η αποφυγή θαψίματος των συμπαικτών του, το «απεταξάμην» στους διάσημους της ομάδας του και κοινώς το, ότι του έρχεται στο μυαλό, το πετάει αφιλτράριστο και χωρίς κακία, τον έχουν κάνει φαβορί! 
Είναι όμως έτσι στην πραγματικότητα, ή το παίζει καλά το παιχνίδι; Εμείς μιλήσαμε με τον βεροιώτη δημοσιογράφο του «Λαϊκούρα» Μιχάλη Μελιόπουλο, φίλο του Γιάννη Σπαλιάρα από την συνεργασία τους με το κανάλι «Ε» και μας αποκάλυψε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αυτόν δηλαδή ακριβώς που βλέπουμε και στο Survivor, όπως μας είπε.
«Ο Γιάννης είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε και τίποτα παραπάνω. Έτσι ακριβώς είναι. Όταν τον γνώρισα από κοντά στο στούντιο της Λαμπίρη, αμέσως με αγκάλιασε λες και με ήξερε χρόνια. Στην ώρα πάνω αλλάξαμε κινητά, βγήκαμε έξω για φαγητό και μιλούσαμε συχνά μέχρι και λίγες μέρες πριν φύγει για το Survivor», μας είπε ο Μιχάλης, ενώ μας αποκάλυψε πως λίγες μέρες πριν κλείσει για το survivor, είχαν κανονίσει να ανέβει στη Βέροια, ραντεβού που ανανεώθηκε για μετά το παιχνίδι. 
«Δεν είναι διπρόσωπος, είναι απλό και προσιτό παιδί, καλαμπουρτζής, με αυθορμητισμό και παιδικότητα, όπως ακριβώς είναι και στο παιχνίδι», μας είπε ο Μιχάλης, που δήλωσε παράλληλα «Σπαλιάρας και τα μυαλά στα κάγκελα!» και καλεί τους βεροιώτες να το ρίξουν...δαγκωτό στον Σπαλ!

Σχετικά με την περιβόητη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες, είπε πως και ο ίδιος τον ρώτησε και με το γνωστό του χιούμορ ο Σπαλιάρας του είπε πως το κοντέρ έφτασε στις 4000 και δε λειτουργεί πλέον!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ