Quantcast

http://picasion.com/

Το Σύλλογο Μ.Α.μ.Α. Βέροιας επισκέφθηκε η Εθνική Ομάδα Παίδων Handball

Στα πλαίσια του 5ου διεθνούς τουρνουά handball «ΒΡΙΛΛΗΤΟΣ» που διεξάγεται για 4η συνεχόμενη φορά στη πόλη μας, η εθνική ομάδα handball παίδων Ελλάδος επισκέφθηκε το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου Μ.Α.μ.Α. Την εθνική ομάδα παίδων, συνοδεύομενη από τον ομοσπονδιακό προπονητή τους κύριο Τάσο Χατζηπαρασίδη,
την κυρία Κατερίνα Ψωμιάδου, Αντιπρόεδρο Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και τον κύριο Δημήτρη Τζιμούρτο, εκπρόσωπο της ομοσπονδίας handball, υποδέχθηκε το Δ.Σ. της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό. 
Η πρόεδρος της Μ.Α.μ.Α καλωσόρισε την αποστολή της εθνικής ομάδας και τους παρουσίασε τους στόχους και τις δράσεις του νεοσύστατου συλλόγου μας. Στη συνέχεια η κυρία Ειρήνη Αναγνώστου, σχολική ψυχολόγος και εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος Μ.Α.μ.Α, συνομίλησε με τους αθλητές της ομάδας τονίζοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης απέναντι στα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και τη σπουδαιότητα της κοινωνικής ένταξης των ατόμων αυτών. 
Οι αθλητές μας ξεναγήθηκαν στο χώρο του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Βέροιας, όπου λειτουργεί το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου μας, δώρισαν μπάλες του handball στα παιδιά μας και έπαιξαν μαζί τους σκορπίζοντας χαμόγελα ευτυχίας! Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά το Γενικό Διευθυντή του «ΒΡΙΛΛΗΤΟΣ» κύριο Δημήτρη Κοτσιώνη, την αποστολή της εθνικής ομάδας handball παίδων Ελλάδος και φυσικά συγχαίρει τους αθλητές μας για το ήθος και την ευαισθησία που έδειξαν. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες σας, καλό Πάσχα και η Ανάσταση του Κυρίου να είναι Ανάσταση Ελπίδας για όλους μας, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό κι ευτυχισμένο! 






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ