Quantcast

http://picasion.com/

Σε ρυθμούς «Βριληττού» αύριο η Βέροια - Το απόγευμα η παρέλαση και η τελετή έναρξης

Ξεκινάει την Παρασκευή 7 Απριλίου στη Βέροια το 5ο Διαθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Το πρωί στις 11:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βέροιας, ενώ το απόγευμα στις 18:45 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση όλων των αποστολών από το ρολόι έως το προαύλιο του Δημαρχείου, όπου θα γίνει η τελετή έναρξης και θα ακολουθήσουν ομιλίες και χορευτικά δρώμενα. Το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά με την συμμετοχή 18 ομάδων (12 Παμπαίδων και 6 Εθνικών ομάδων Παίδων) θα αρχίσει το Σάββατο το πρωί στα κλειστά γυμναστήρια «Φιλίππειο» και «ΔΑΚ Βικέλας».

Στη συνέντευξη τύπου παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου Βέροιας Παναγιώτης Σαραφής, ο εκπρόσωπος του χορηγού επικοινωνίας, του ομίλου Metromedia και Διευθυντής της εφημερίδας Metrosport Βασίλης Μάστορας, η Εθελόντρια- Διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Μελίνα Δαμιανίδου και η Αντιπρόεδρος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» Κατερίνα Ψωμιάδου.


Ποιοι δρόμοι θα αποκλειστούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης:
1) Την διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στις κατωτέρω οδούς της πόλης της
Βέροιας κατά τις ώρες 18:00 - 20:00 της Παρασκευής 07-04-2017:
• Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Μπότσαρη
•Θεμιστοκλέους, από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.
•Τρύφωνος, από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.
•Ζιωγοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως.
•Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Γοργοποτάμου.
•Λουτρού, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας
•Μιαούλη, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Γοργοποτάμου
•Αγίου Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως.

2) Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στις κατωτέρω οδούς της πόλης της Βέροιας κατά τις ώρες 18:00 - 20:00 της Παρασκευής 07-04-2017
•Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Μπότσαρη.

3) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων στην οδό 16ης Οκτωβρίου από τη οδό Κ. Βάρναλη έως την είσοδο του Φιλίππειου Γυμνασίου από το Σάββατο 09-04-2017 έως την Μ. Τρίτη 11-04-2017 κατά τις ώρες 08:00 έως 22:00 και μόνο από την πλευρά του ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ γυμναστηρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων με μέριμνα της Υπηρεσίας μας. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ