Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το λένε «πιτάτο», βγαίνει σε 3 γεύσεις και το απολαμβάνεις με 5€! Που;

ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΑΙ DELIVERY!
Λαχταριστές πιτούλες, φρεσκοτηγανισμένες σπιτικές παπατούλες, εκλεκτής ποιότητας κρέας και σαλτσούλα μυστική για να δίνει έξτρα γεύση και να γλιστράει... Αυτό είναι το ολοκαίνουριο πιάτο του «ouzo's ouzeria», που
φτιάχτηκε στην κουζίνα του με όρεξη και φαντασία. Το λένε «πιτάτο» και είναι απίστευτα γευστικό! Βγαίνει σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές, πιτάτο με κοτόπουλο, πιτάτο με χοιρινό και πιτάτο ανάμεικτο για τους αναποφάσιστους. Η έκπληξη όμως δεν κρύβεται μόνο μέσα στο πιάτο... Κρύβεται και στην τιμή του, καθώς το πιτάτο προσφέρεται μόνο στα 5 ευρώ!
Αυτό και πολλά πολλά άλλα πεντανόστιμα και προσεγμένα πιάτα, μπορείτε να τα γευτείτε στο «ouzo's ouzeria», στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Βέροιας, ακριβώς απένταντι από την Παλιά Μητρόπολη. Απολαύστε διάφορες γεύσεις, συνταγές κλασσικές ελληνικές αλλά και με πιο ιδιαίτερες πινελιές, πρωτόγνωρες για την πόλη μας. Και όλα χειροποίητα, από τα ορεκτικά, τις αλοιφές, τις σάλτσες, τους ουζομεζέδες, μέχρι και το γλυκό, τίποτα τυποποιημένο ή προκατασκευασμένο. Γι' αυτό και τα πιάτα αδειάζουν πάντα από ευχαρίστηση!
Αυτό που χαρακτηρίζει το «ouzo's ouzeria» δεν είναι μόνο η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, δεν είναι μόνο ότι τα πάντα στην κουζίνα του είναι χειροποίητα, είναι και οι πολύ καλές τιμές του. Τόσο στα κυρίως πιάτα του, όσο και στους μεζέδες για την παρέα. Περιποιημένα, προσεγμένα και κυρίως με ποιότητα στη γεύση. Που θα το βρείτε; Περικλέους 8 στη Βέροια, απέναντι από την Παλιά Μητρόπολη.
«ouzo's ouzeria»
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060

Το «ouzo's ouzeria» παρέχει και υπηρεσία delivery, φέρνοντας όλες τις νοστιμιές της κουζίνας του στο σπίτι σας, με ένα τηλεφώνημα στο 2331125060 (καθημερινά εκτός Δευτέρας - ελάχιστη παραγγελία 15€)


Πάρτε μια πρώτη γεύση και τα υπόλοιπα απολαύστε τα από κοντά!










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ