Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπάς κατηγορήθηκε για ληστεία που έγινε στη Βέροια

Τη δική του «Εβδομάδα των Παθών», λίγες ημέρες όμως νωρίτερα, πέρασε ένας ιερέας, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε ληστεία που έγινε στη Βέροια πριν από περίπου 6 χρόνια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», η δικογραφία
που σχηματίστηκε είχε ως κατηγορούμενο, μεταξύ άλλων και τον εν λόγω παπά νεαρής ηλικίας, η περιπέτεια όμως του οποίου φαίνεται να έχει αίσιο τέλος. 
Την υπόθεση ανέλαβαν δυο συνήγοροι υπεράσπισης, ο ένας εκ των οποίων από τη Βέροια και συγκεκριμένα ο Φώτης Καραβασίλης. Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Βεροιώτη δικηγόρο, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε αρχικά τις πληροφορίες, μας ανέφερε πως πρόκειται για μια άδικη κατηγορία με την οποία καμία σχέση δεν έχει ο εντολέας του. 
«Η απόφαση των δικαστικών οργάνων στο στάδιο της ανακρίσεως, δικαιώνει τη θέση μας και τους ισχυρισμούς μας. Θεωρούμε ότι είναι πλέον ή βέβαιον ότι και η απόφαση του δικαστηρίου στο μέλλον θα μας δικαιώσει», σχολίασε και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι υπήρξε μια ταλαιπωρία του πελάτη μας πριν από την ανάκριση, ο οποίος πέρασε τις προηγούμενες ημέρες, την δική του "Εβδομάδα των Παθών", με υπομονή και καρτερία. Να μην παραλείψω να αναφερθώ και στη συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων της Βέροιας, που ήταν άψογη καθ' όλη την διάρκεια της κράτησής του», επεσήμανε ο γνωστός δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ