Quantcast

http://picasion.com/

Πάλεψαν αλλά έχασαν από τον ΠΑΟΚ τα κορίτσια του Φιλίππου

Την ήττα γνώρισε στην τελευταία της εμφάνιση στο γήπεδό της για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου. Απέναντι στην «χτισμένη» σε επαγγελματικές προοπτικές ομάδα του ΠΑΟΚ τα κορίτσια του Γιώργου Τσικίνα αντιπαρέταξαν ταλέντο και φιλότιμο αλλά ηττήθηκαν φυσιολογικά όχι όμως και αμαχητί. Οι φιλοξενούμενες
παρουσίασαν ένα σύνολο πάνω από το μέσο δείκτη δυναμικότητας ελληνικής ομάδας και απέδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες για στόχους και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το α’ ημίχρονο ήταν στα πρώτα 20 λεπτά μια επίδειξη υπεροχής των κοριτσιών της Γρηγορίας Γκόλια.

Οι ερυθρόλευκες παρά την σαφή υπεροχή των φιλοξενουμένων δεν το έβαλαν κάτω και με την Θεοδοσοπούλου να πραγματοποιεί εντυπωσιακές αποκρούσεις προσπάθησαν για το καλύτερο.

Η τερματοφύλακας του Φιλίππου πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις, κάποιες από τις οποίες «σπαταλήθηκαν» καθώς στο ριμπάουντ οι παίκτριες του ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν πιο γρήγορες.

Πάντως στο παιχνίδι των εντυπώσεων «νικήτρια» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ομάδα του Φιλίππου με δυο γκολ για high lights με δυο μοναδικές εμπνεύσεις, μια της Νούσια και μια της Παπαδοπούλου.

Παρόλο που ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά για τον Φίλιππο, αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας» να χειροκροτήσει το τέλος μιας καλής αγωνιστικής χρονιάς αλλά και ταυτόχρονα το «βραβείο ήθους» το οποίο ανήκει στην ομάδα του Φιλίππου.

Σε μια έκφραση ανθρωπιάς και ευαισθησίας που συγκίνησε τους πάντες, βραβεύτηκε η Μαριάννα, η μόνιμη και σταθερή φίλαθλος του Φιλίππου, που παρακολουθεί τους αγώνες σε αναπηρικό καροτσάκι.

Την απονομή έκανε η ομάδα νεανίδων που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και βέβαια όλο το γυναικείο τμήμα.

Στα εντυπωσιακά της αναμέτρησης είναι ότι οι φιλοξενούμενες δεν στερήθηκαν υποστήριξης φιλάθλων καθώς έστω και μετρημένοι στα δάχτυλα οπαδοί του ΠΑΟΚ σε αγώνα γυναικείου χάντμπολ βρέθηκαν κοντά στην ομάδα τους.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΟΚ 18-27

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 1-6, 3-10, 5-11, 6-13, 6-15 (ημχ.), 9-18, 12-20, 15-22, 16-23, 17-26, 18-27

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γιώργος Τσικίνας): Κερλίδη 2, Νάτσο, Εμμανουηλίδου, Ντόβα, Γεωργιάδου Α., Παπαδοπούλου 3, Γεωργιάδου Κ., Καραχαρίση 3, Θεοδοσοπούλου Β., Καλμουκίδου 2, Ζουμπουλίδου, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 5, Ματαρώνα, Στεφανίδου 3, Ζαγκλιβέρη.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Τσαουσίδου 1, Νούλα 3, Μεντεσίδου 1, Τζέριτς, Μπατζαρακούδη 1, Μούρνου 5, Ράτσικα, Μάστακα 5, Βαφειάδου 5, Προκοπίδου 1, Κολοτζιέφσκα 5, Σελεμίδου, Μπαβή, Τσιρικλίδου, Κουρκουλάκη, Ζερβού.

Διαιτητές: Μπουγιάκας- Καζαντζίδης, Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 2/3-1/3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ