Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες Πινγκ-Πονγκ στο Φιλίππειο

Με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από 26 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σχ. Έτους 2016-2017 την Τρίτη 25/4 και την Τετάρτη 26/4 στο ΔΑΚ «Φιλίππειο» Βέροιας. Η άρτια διοργάνωση, αποτέλεσμα της συνεργασίας
της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Ημαθίας με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α) και της αρωγής της ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, συνοδεύτηκε από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των μαθητών - μαθητριών και το πάθος τους για διάκριση.

Στους μαθητές τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν :
1ος ΚΟΡΔΟΥΤΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ του 2ου ΓΕΛ Βούλας
2ος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του 1ου ΓΕΛ Νέας Μάκρης
3ος ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του 6ου ΓΕΛ Καβάλας


Στις μαθήτριες τις αντίστοιχες θέσεις κατέλαβαν:
1η ΧΑΤΖΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Παπαχαραλάμπειου
2η ΠΑΝΤΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου
3η ΖΗΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ του 6ου ΓΕΛ Καβάλας
Την απονομή των μεταλλίων και των κυπέλλων στους νικητές-τριες έκαναν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. κα Αναστασία Μαυρίδου και ο εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας και Πρόεδρος της ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Διαμάντης Στέργιος. 
Η κυρία Μαυρίδου αφού εξήρε το ήθος και το πάθος για αγώνα όλων των μαθητών- μαθητριών, την συμμετοχή τους που είναι και το βασικό συστατικό για πετυχημένες σχολικές δραστηριότητες, τόνισε την αξία του «Εύ αγωνίζεσθαι» και την «καλλιέργεια» της αθλητικής συνείδησης και έκλεισε την διοργάνωση ευχόμενη καλή δύναμη και πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν όλες τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.ttscore.io/event/5


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ