Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα project από το κατάστημα «ΛΕΝΟΣ» - Έργα τέχνης και στην κουζίνα! (ΦΩΤΟ)

Στο χτίσιμο ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας, το κομμάτι «πλακάκι» δεν αφορά μόνο το δάπεδο ή το μπάνιο. Η επιλογή ενός ιδιαίτερου πλακακίου για τον τοίχο της κουζίνας, μπορεί να την μετατρέψουν σε σημείο αναφοράς του σπιτιού, ειδικά όταν πρόκειται για ανοιχτού τύπου κουζίνα, που ενώνεται οπτικά με το υπόλοιπο σπίτι. Στο κατάστημα πλακιδίων «λένος», θα βρείτε τις πιο
καινούριες και πρωτοποριακές ιδέες για να ντύσετε την κουζίνα σας. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 
Δυο ακόμα σπίτια στη Βέροια εμπιστεύτηκαν το κατάστημα «λένος» για τη δημιουργία ενός μοντέρνου σπιτικού, επιλέγοντας μοτίβα που παραπέμπουν είτε σε ταπετσαρία, είτε σε έργα τέχνης, για να ντύσουν την κουζίνα τους. Επισκεφθείτε το κατάστημα «λένος» στη Βέροια και δείτε από κοντά τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, σε σχέδια και χρώματα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων! Πλακάκια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικού design που εξυπηρετούν οποιαδήποτε εφαρμογή.







Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ