Quantcast

http://picasion.com/

Ήρθε και στη Βέροια η νέα επικίνδυνη «μόδα» στο σεξ!

Αποκαλείται «stealthing» και είναι μια τρομακτικά ανησυχητική τάση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και έχει φτάσει μέχρι και τα... κρεβάτια της Βέροιας. Ειδικότερα, υπάρχουν forum
στο Ίντερνετ όπου οι άνδρες κάθε ηλικίας ενθαρρύνονται να το κάνουν. Είναι μια καινούργια πρακτική για την οποία πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν. Μάλιστα αρκετοί δικηγόροι αναφέρουν πως όταν ένας άντρας εφαρμόζει αυτή την επικίνδυνη πρακτική την ώρα της συνουσίας, μπορεί να κατηγορηθεί ακόμα και για σεξουαλική επίθεση.  
Το «stealthing» είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη συνουσία, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, όχι μόνο για τους προφανείς λόγους υγείας, αλλά επειδή, σύμφωνα με δικαστικές κρίσεις, μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή σεξουαλικής επίθεσης που πολλοί άνδρες έχουν παραδεχτεί ότι κάνουν! Μάλιστα, το «stealthing» τείνει να γίνει πολύ επικίνδυνη «μόδα», αφού φαίνεται ότι πολλοί άντρες το κάνουν κρυφά την ώρα του σεξ από τις συντρόφους τους και στην συνέχεια «καυχιούνται» κιόλας γι' αυτό στα social media ή στους φίλους τους λες και είναι... μαγκιά. 

Ωστόσο, αποκαλύπτεται ότι λόγω των «γκρίζων περιοχών» στις περιπτώσεις του stealthing στο σεξ, πολλά θύματα διστάζουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, πόσο μάλλον να διεκδικήσουν τα νομικά τους δικαιώματα. Παρά αυτόν το δισταγμό, τα θύματα αναγνωρίζουν σαφώς ότι αυτή η ύπουλη πρακτική ορισμένων ανδρών είναι λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ