Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την Επέτειο του Ολοκαυτώματος στη Νάουσα

160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Με κάθε λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος στη Νάουσα η 195η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής πόλης. Το πρωί, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τελέστηκε ο Όρθρος, το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και η Δοξολογία, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας
κ. Παντελεήμονος, Ιερισσού και Αγίου Όρους κ. Θεοκλήτου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, Σερβίων, Κοζάνης κ. Παύλου και Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος. Συμμετοχή του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης». 
Στις φετινές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Άγγελος Τόλκας ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Γιώργος Βύνιος, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγγιανίδης, εκπρόσωποι Εκκλησιαστικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και άλλοι. 
Μετά τη Δοξολογία, τελέστηκε Τρισάγιο στο Χώρο Θυσίας, ρίψη στεφάνου στο βάραθρο της Αράπιτσας από τον κ. Πιτσιόρλα και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο από τους επισήμους, ενώ ακολούθησε η αναπαράσταση της θυσίας των γυναικών. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Δρ. Αχιλλέας Ζαπράνης. 
Στη συνέχεια στεφάνι στο Μνημείο των 1241 Νεομαρτύρων στο Πλακόστρωτο του πάρκου «Κιόσκι» κατέθεσε ο Δήμαρχος Νάουσας και οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων στο χώρο μπροστά από το Ηρώο της πόλης. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επίσημο γεύμα που ακολούθησε. Δείτε φωτογραφίες:


































































































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ