Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη στην Αμερική με την Εθνική ομάδα ο Παντελής Καφές

Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναμένεται να επισκεφθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Παντελής Καφές. Πιο συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που έγραψε το έπος της Πορτογαλίας τον Ιούλιο του 2004 είναι πολύ πιθανό μέσα στους επόμενους μήνες να βρεθεί στην βόρεια Αμερική,
προφανώς για σειρά αγώνων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας Κώστας Κατσουράνης, και νυν τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, μιλώντας στον ανταποκριτή του «Ε.Κ.» στο Μόντρεαλ είπε, μεταξύ άλλων, ότι είναι στα σχέδια των Ελλήνων πρωταθλητών Ευρώπης εμφανίσεις στις ΗΠΑ ή ακόμη και στον Καναδά. 

Γνωστός για τον φειδωλό χαρακτήρα των δημόσιων δηλώσεων του, ο Κώστας Κατσουράνης δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι η αγάπη των ομογενών αποτελεί πάντα ένα ισχυρό κίνητρο για τους Ελληνες διεθνείς που έγραψαν την λαμπρότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και στοιχείο που γεννά την ανάγκη ανταπόδοσης αυτής της αγάπης, σε πολύ σύντομο χρόνο. 

Η εθνική που κατέκτησε το Euro της Πορτογαλίας το 2004 συγκροτείται συχνά και δίνει αγώνες με φιλανθρωπικό ή κοινωνικό χαρακτήρα σ’ όλη την Ελλάδα. Ετσι, την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου, στις 7 μ.μ., θ’ αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Παναχαϊκή που έχει εξασφαλίσει την επάνοδο της στην Φούτμπολ Λιγκ. Τα έσοδα του ματς θα διατεθούν σε ιδρύματα της πόλης. 

Με την εθνική έχει αναγγελθεί ότι θα αγωνιστούν οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τραϊανός Δέλλας, Αγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Ντέμης Νικολαΐδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Τάκης Φύσσας, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Καφές, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Βασίλης Λάκης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Βενετίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Κώστας Κατσουράνης αλλά και ο Κώστας Χαλκιάς (που αγωνίζεται στην Παναχαϊκή) θα παίξουν από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα. Για το ματς υπάρχει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό της νοτιοδυτικής Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ