Quantcast

http://picasion.com/

Έτσι θα φλερτάρεις για να γοητεύεις κάθε γυναίκα

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
Πώς να φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας όποια γυναίκα κι αν έχεις βάλει στο στόχαστρο; Πως να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις τις πρώτες κρίσιμες εντυπώσεις και να την κατακτήσεις; Αν είσαι ο κυνηγός που δεν φοβάται να παίρνει πρωτοβουλίες και δεν περιμένεις απλώς να σου πέσει το... «λαχείο», τότε ο πρακτικός οδηγός που ακολουθεί θα σου είναι χρήσιμος. Εδώ θα βρεις δοκιμασμένες συμβουλές που η εφαρμογή τους εγγυάται αποτελέσματα.

Αντιμέτωπος με μια απόρριψη

Η απόρριψη είναι ένα αναπόφευκτο μέρος του φλερτ. Και πρέπει να είσαι ψυχολογικά (και λεκτικά) προετοιμασμένος. Μια επιθετική στάση απέναντι στην «ακύρωση» και το κρύο ντους που θα σου χαρίσει, δεν αφήνει κανένα περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης της θέσης σου. Ούτε βέβαια και το να κατεβάσεις τα μούτρα σου στο πάτωμα και να εξαφανιστείς σαν μαθητής που πήρε κακό βαθμό στο διαγώνισμα.

Σκέψου δύο πράγματα:

> Πρώτον, απάντησε στην απόρριψη με ένα ευγενικό «συγγνώμη, δεν γνώριζα πως συνοδεύεσαι/είσαι παντρεμένη/ομοφυλόφιλη».

> Δεύτερον, έχε κατά νου πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν πραγματικά σε απορρίψει μη όντας συνοδευόμενη/παντρεμένη/ομοφυλόφιλη, αποχώρησε με ένα επίσης ευγενικό χαμόγελο, πληρώνοντας διακριτικά το ποτό της στον μπάρμαν.
Στόχος σου, οι επόμενες διαθέσιμες γυναίκες στο μπαρ.

Έλεγχε το επίπεδο της ερωτικής ομιλίας σου

Ακριβώς επειδή το σεξ μπορεί να είναι ο δικός σου στόχος, δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και γι’ αυτήν. Μα, ακόμη και έτσι να είναι φρόντισε να μην το δείξεις έντονα από την πρώτη στιγμή. Όσο ανοιχτόμυαλη και αν αποδειχθεί στη συνέχεια, πιθανώς να αισθανθεί άβολα με τα συνεχόμενα σεξουαλικά υπονοούμενα ή τις πρόστυχες λέξεις -έστω και αν δεν αφορούν στην ίδια προσωπικά.

Κράτησε το ερωτικό σου κάλεσμα σε μια κλιμακωτή ένταση και ξεκίνα την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων -εκτός από πολιτική, θρησκεία, οικονομία και ποδόσφαιρο- και άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία μόλις ρίξει αυτή την πρώτη σπόντα περί σεξ (έστω και αν δεν αφορά στην ίδια προσωπικά).

Ετοίμασε από πριν ένα σχέδιο συζήτησης

Οι γυναίκες αγαπούν να τους μιλούν γι’ αυτές, κυρίως για τα ρούχα ή τα αξεσουάρ τους. Οι γυναίκες αγαπούν τα ζώδια, όπως και τα ζωάκια. Οι γυναίκες αγαπούν τα θέματα ψυχολογίας και τον καιρό.

Το πιο αποτελεσματικό εισαγωγικό: «Γεια σου! Πώς είσαι; Δείχνεις super μ’ αυτό το φόρεμα!». Το καλό φλερτ είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται αβίαστα, ήπια και ευχάριστα παίζοντας με θέρμη και διαρκή οπτική επαφή ανάμεσα σε μπανάλ αναφορές και χιουμοριστικές προσεγγίσεις.

> Ναι, μια δεύτερη καλή αρχή είναι το κλασικό «Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι / ταινία / βιβλίο».

Μίλα, αλλά άκου κιόλας

Είναι λογικό, ως «επιτιθέμενος», να έχεις τον πρώτο λόγο στο φλερτ. Είναι σκόπιμο να ξεκλειδώνεις τη συστολή / αδιαφορία / βαρεμάρα της γυναίκας απέναντί σου με πολλές ερωτήσεις. Αλλά είναι υποχρεωτικό να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τις απαντήσεις ή να απαντήσεις κι εσύ στις ερωτήσεις της.

> Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα στο φλερτ: να είσαι χειμαρρώδης.

Να θυμάσαι: Το φλερτ θα πρέπει να είναι μια αμοιβαία ευχάριστη συνάντηση και όχι μια δική σου παράσταση, αντιμετωπίζοντας το πρόσωπο που φλερτάρεις σαν άτομο και όχι σαν στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ