Quantcast

http://picasion.com/

Ένοχα μυστικά με «παράνομες προμήθειες» στο Survivor

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το Survivor και το περιβόητο λαθραίο φαγητό που έφαγαν οι παίκτες. Οι αποκαλύψεις δείχνουν τον «Ντάνο» και τον Χρανιώτη με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή να έχουν εστιάσει εμφανώς στον Αγγελόπουλο. «Ό,τι έγινε στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο», είχε πει η Σόφη Πασχάλη σε συνέντευξή της μετά την
αποχώρηση της από το «Survivor». Τις τελευταίες ημέρες πριν αποχωρήσει από το νησί των «Διάσημων» είχε αναφερθεί με μισόλογα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χάσει την αξιοπιστία του. Ωστόσο, οι τηλεθεατές αδυνατούσαν να καταλάβουν σε τι είχε φταίξει ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι.

Μιλώντας στην κάμερα του «Survivor», η Σόφη Πασχάλη είχε ισχυριστεί ότι ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας.

Τελικά αναγκάστηκε να «βαφτίσει»... ψάρι το φαγητό που όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, εξασφάλισαν τουλάχιστον δύο φορές οι «Διάσημοι» και μία φορά οι «μαχητές» από τα γύρω χωριά, κατά παράβαση των κανονισμών.

Η Σόφη Πασχάλη, ήταν καλεσμένη χθες στο Survivor Πανόραμα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί από την Ελεονώρα Μελέτη, για τις τελευταίες αποκαλύψεις.

«Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό. Γιατί πού το βρήκα;», είπε η Σόφη Πασχάλη.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε να μιλήσει για αυτό το γεγονός γιατί ήξερε ότι δεν το είχαν καταγράψει οι κάμερες. «Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ένα γεγονός όταν δεν υπάρχει εικόνα;», αναρωτήθηκε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι το ψωμί το πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Αρχικά όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι, μας είχε δηλώσει ο Γιώργος Χρανιώτης ότι μου αρέσει να είμαι εκτός ορίων. Εκείνο το βράδυ είχαμε χάσει τον Γιώργο (Χρανιώτη). Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιώργος και έφερε απέξω ένα delivery», είπε με χιούμορ η Πασχάλη.

Στη συνέχεια τόνισε: «Εκείνη την ώρα, όταν πεινάς η χαρά σου ήταν τεράστια. Έγινε δύο φορές. Την πρώτη φορά ήταν ψωμί. Και το έφερε στην ομάδα. 'Εκανε μία κίνηση που δεν την ξέρει κανένας, μόνο κάποια αγόρια. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα. Ούτε τα κορίτσια. Έκανε μία κίνηση (ο Χρανιώτης) για τη δική του ευχαρίστηση και παράλληλα να ευχαριστήσει και εμάς. Και ότι προσφέρει και σε εμάς και κάνει κάτι παραπάνω. Γίνεται αυτό το σκηνικό. Μετά εμεις κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα μεταξύ μας είπαμε πολύ ωραία το δεχόμαστε, αλλά δεν θα ξαναγίνει αυτό. ΄Ηρθαμε εδώ για να πεινάσουμε και για να ζήσουμε τις συνθήκες αυτές».

Ο Γιώργος Χρανιώτης όπως αποκάλυψε το έκανε ξανά, μετά από συζήτηση με τους συμπαίκτες του, επειδή είχε κάνει συμφωνία με τους ντόπιους να του δώσουν ένα ακόμα ψωμί. «Τελειώνει εκεί. Το είπε και το έκανε. Δεν το ξαναέκανε ποτέ αυτός ο άνθρωπος», αποκάλυψε η Σόφη Πασχάλη.

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε όμως και το μεγάλο μυστικό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η γυμνάστρια είπε πως ο συμπαίκτης της αντάλλασσε πράγματα που ανήκαν σε όλη την ομάδα με τους ντόπιους για φαγητό, το οποίο και δεν το μοιραζόταν με όλους. Έδωσε το καλάμι ψαρέματος χωρίς να ρωτήσει. Είπε ψέματα ότι τα παπούτσια του τα πήρε η θάλασσα ενώ τα είχε ανταλλάξει για φαγητό.

«Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του».

Στο θέμα παρενέβη νωρίτερα και ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι, ο Στέλιος Χανταμπάκης, που επιτέθηκε στην παραγωγή με εκφράσεις όπως «δεν τρώμε κουτόχορτο» και «θα παρακαλέσω την παραγωγή αν θέλει να πει κάτι, αυτό να ισχύει».

«Για να μην παρεξηγηθώ και βγω "Άγιος", ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ.Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε ο ίδιος)... Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει... Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα» γράφει ο παίκτης και καταλήγει: «Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Ajun media».

Στην λεζάντα του φωτογραφικού ποστ, γράφει: «Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από την καρδιά μου».

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Survivor διέγραψε την σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του λίγες ώρες μετά, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση, θολώνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ