Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναγνώστης: «Άμεση και εμφανής η ανταπόκριση στο ναό Μ. Θεολόγου»

Πριν από 2,5 μήνες περίπου λάβαμε και δημοσιεύσαμε την επιστολή ενός αναγνώστη, που αναφερόταν στον Ιερό Ναό Μεγάλου Θεολόγου που βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου. Στην επιστολή του τότε, ζητούσε από τους αρμόδιους να φροντίσουν για την ανάδειξη του ναού, που ήταν «θαμμένος» πίσω από κάδους, σταντ κοινωνικών ανακοινώσεων και μεγάλα
δέντρα. 
Μάλιστα, πρότεινε και κάποιες λύσεις στους αρμόδιους ώστε να είναι ορατός από το δρόμο και να αναδειχθεί η ομορφιά του. Σήμερα, η εικόνα έχει βελτιωθεί, με τους κάδους να έχουν απομακρυνθεί και το σταντ των αναγγελτηρίων κηδειών να έχει μεταφερθεί λίγα μέτρα πιο δεξιά και κάθετα στο δρόμο και ο ίδιος αναγνώστης θέλησε να ευχαριστήσει τους αρμόδιους για την άμεση ανταπόκριση. 
Η επιστολή του αναγνώστη:
«Σκοπός των επισημάνσεων από πλευράς των πολιτών δεν είναι η στείρα κακόβουλη κριτική (ελπίζω) αλλά η συμβολή τους στην καθημερινότητα της πόλης ως ενεργοί πολίτες. Επειδή λοιπόν πρέπει και τα καλά να λέγονται οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια όποιον/ους ως αρμόδιοι προέβησαν στην μερική υιοθέτηση ορισμένων εκ των προτάσεων (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση) σχετικά με τον Ι.Ν. Μ. Θεολόγου, ομολογουμένως η ανταπόκριση ήταν άμεση και η διαφορά είναι εμφανέστατη! Η ενέργεια αυτή αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι λίγο ενδιαφέρον χρειάζεται από όλους μας και όχι τεράστια χρηματικά ποσά για να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και της καθημερινότητάς μας!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ