Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλαγές κορυφής στην ΕΒΖ - Τα νέα πρόσωπα της διοίκησης

Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που διήρκεσε σχεδόν επτά ώρες, οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. Από το μέχρι σήμερα δ.σ. της ΕΒΖ, αποχωρούν τρία μέλη και πιο συγκεκριμένα αλλάζουν οι επικεφαλής της Εταιρείας καθώς αντικαθίστανται ο
έως τώρα πρόεδρος κ. Χρήστος Ρώσσιος και ο δ/νων σύμβουλος κ. Παντελής Μάνης, ενώ επίσης παραιτήθηκε το μη εκτελεστικό μέλος κ. Πέτρος Γάτσος.

Νέος πρόεδρος της ΕΒΖ αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της εταιρείας, οικονομολόγος. Το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος της απελθούσας διοίκησης δικηγόρος κ. Γαβριήλ Κερμανίδης αναλαμβάνει αντιπρόεδρος. Νέο πρόσωπο στο δ.σ. της Ζάχαρης που αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου είναι ο οικονομολόγος κ. Μιχάλης Κεφαλόπουλος. Το δεύτερο νέο πρόσωπο στη διοίκηση της ΕΒΖ είναι ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνιος Μπούρης.

Μέλη στο νέο δ.σ. είναι ο κ. Χρήστος Βογιατζής, ο κ. Γεράσιμος Τσιαπάρος- και οι δύο μέλη του απελθόντος δ.σ., ενώ ο κ. Κωνσταντίνος Μανιατάκης είναι το τρίτο νέο πρόσωπο στη διοίκηση της ΕΒΖ Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ