Quantcast

http://picasion.com/

Αυτούς είδε ο Μητσοτάκης στην Εληά (ΦΩΤΟ)

Με ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Εληά, ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Νάουσα και Βέροια την Κυριακή 23/4 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνάντησε τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος σε μια διαφορετικού τύπου πολιτική συγκέντρωση, που θύμιζε περισσότερο χαλαρή συνάντηση με φίλους.

Ο κ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως το αίτημα της ΝΔ για εκλογές είναι ένα διαχρονικό και σταθερό αίτημα. Ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει το διάγγελμα του Καστελόριζου, πριν από 7 χρόνια, όπου ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προέβλεπε πως η χώρα θα βγει από την κρίση σε 2 χρόνια. «Μπαίνουμε στον όγδοο χρόνο και δυστυχώς η έξοδος από την κρίση δε φαίνεται ακόμα. Δε θα έπρεπε να ήταν έτσι, θέλω να σας θυμίσω. Το 2014 η ελληνική οικονομία ήταν η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη στο τρίτο τρίμηνο του 2014 στην ευρωζώνη. Το 2016 είμαστε η μόνη οικονομία στην ευρωζώνη η οποία βρίσκεται σε ύφεση».
Έκλεισε καλώντας τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ να βρίσκονται σε απόλυτη πολιτική και εκλογική εγρήγορση. «Αυτός ο μεγάλος κύκλος ταλαιπωρίας για τη χώρα θα κλείσει σύντομα και η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση, για να μπορέσει να οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από αυτό το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο δυστυχώς έχουμε περιέλθει» τόνισε. Δείτε το φωτορεπορτάζ:






















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ