Quantcast

http://picasion.com/

Το ήξερες; Ποια η σχέση του Τανιμανίδη με την Ημαθία;

To νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να καθηλώσει ολόκληρο το τηλεοπτικό κοινό. Καθημερινά, τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB και θεωρείται ότι καλύτερο έχει επιδείξει η Ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, καθώς το κόστος παραγωγής της ξεπερνάει τα
2.000.000 ευρώ. Το Survivor έχει αγαπηθεί και από τους Βεροιώτες, οι οποίοι το
παρακολουθούν μετά μανίας. Κεντρικός παρουσιαστής του παιχνιδιού είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, 
ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει Marketing στην Ελλάδα και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αμερική. Όταν τελείωσε τις σπουδές του, ξεκίνησε να κάνει ταξίδια εξαιτίας οικογενειακών επιχειρήσεων, αλλά αργότερα οι εμπειρίες του αυτές τον οδήγησαν να δημιουργήσει με τον αδερφικό του φίλο Γιώργο Μαυρίδη, τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τις ταξιδιωτικές εμπειρίες. 
Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι η σχέση που έχει αναπτύξει ο ίδιος με την Ημαθία. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Στέφανος Τανιμανίδης είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, ενώ ο θείος του ο Γιώργος Τανιμανίδης είναι ο πρόεδρος του Ιδρύματος της Παναγίας Σουμελά. 
Για τον λόγο αυτό, ο γοητευτικός παρουσιαστής του Survivor έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με την Ημαθία και επισκέπτεται πολύ συχνά το Βέρμιο. Είναι ιδιαίτερα θρήσκος και κάθε φορά που του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκεται στην εκκλησία προκειμένου να προσευχηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ