Quantcast

http://picasion.com/

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας για το Θέατρο στο Χώρο Τεχνών

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου Βεροίας σας καλούν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στις 19:30 στο φουαγιέ του Β' ορόφου του Χώρου Τεχνών της Βέροιας, για τα εγκαίνια μίας έκθεσης από/για το ΘΕΑΤΡΟ. Η έκθεση, που είναι μια απόπειρα να χαρτογραφηθεί η ζωή σα θέατρο και το θέατρο
σαν αφορμή για να διερευνήσουμε τα όρια του πως φωτογραφίζουμε μια «παράσταση» και του πως εμπνεόμαστε από ένα κείμενο, είναι ενταγμένη στην Εβδομάδα Θεάτρου (27 έως 31/3), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.
Στο μεγάλο και παράλληλο πρόγραμμα πολλές ομάδες, πολλοί σκηνοθέτες και πιο πολλοί ηθοποιοί θα παρουσιάσουν την εργασία τους, ενώ συζητήσεις, σεμινάρια και Θεατρικά Εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης, σε συνεργασία και με το «Θέατρο των Αλλαγών».

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Σάκης Αναστασόπουλος, Γιάννης Γιαννέκας, Δημήτρης Γκιορτζής, Βασίλης Καρκατσέλης, Μαρία Λαμπριανίδου, Γιώργος Μαντάς, Σταύρος Ξηρός, Μένη Σεϊρίδου, Άγγελος Σοφιανίδης και η Έλσα Τζιάνα.

Διάρκεια έκθεσης έως 15 Απριλίου 2017.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 8.30 έως 14.00 (είσοδος δωρεάν) και τα απογεύματα, μόνο τις ημέρες των παραστάσεων και τις ώρες που αναγράφονται στις σχετικές προσκλήσεις ή εισιτήρια εισόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: Νανά Καραγιαννίδου τηλ. 2331078120 Χώρος Τεχνών τηλ. 2331078100

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ