Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τραπέζι στα «Μπακαλιαράκια»... έσβησε τη «Λευκή Νύχτα» η Δημοτική Αρχή της Βέροιας

Η χθεσινή «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην αγορά της Βέροιας, έδωσε μια τονωτική ένεση στα εμπορικά καταστήματα, μαζί τους όμως... γιόρτασαν και τα καφέ, μπαρ και εστιατόρια της πόλης, αφού μετά τη νυχτερινή βόλτα τους οι καταναλωτές, εκμεταλλεύτηκαν την αυξημένη κίνηση, τις μουσικές και τη ζεστή βραδιά και
απόλαυσαν καφέ, ποτό και φαγητό στα παρακείμενα μαγαζιά. Το ίδιο έκανε και ο Δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, που μαζί με τους αντιδημάρχους Στέλιο Ασλάνογλου και Βασίλη Λυκοστράτη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πέτρο Τσαπαρόπουλο, καθώς και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου, τους συνέλαβε ο φακός του «Βεροιώτη» στα «Μπακαλιαράκια του Χάρη» στην οδό Κεντρικής, να κλείνουν τη «Λευκή Νύχτα» της Βέροιας. 
Λίγο νωρίτερα, ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου, ως εκπρόσωποι οι δήμου και του Επιμελητηρίου αντίστοιχα, συνδιοργανωτών της βραδιάς, επισκέφθηκαν την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου στο κατάστημά της, για έναν «μίνι» απολογισμό. Όλοι τους δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς για πρώτη φορά, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι που θα δώσει την ώθηση και για επόμενη «Λευκή Νύχτα» ή παρόμοια event.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ