Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Με πολύ κόσμο ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα» της Βέροιας

ΒΑΛΤΕ ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ξεκίνησε το απόγευμα η πρώτη Λευκή Νύχτα της Βέροιας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης

είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να κάνει βόλτες, κοιτώντας τις βιτρίνες, κάνοντας κάποια ψώνια, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα γιορτής που έχουν δημιουργήσει οι καταστηματάρχες, με τα μπλε και κίτρινα μπαλόνια του Εμπορικού Συλλόγου έξω από τα μαγαζιά τους.
Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που εκτός από τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα κάνουν απόψε στους πελάτες τους, έστησαν μπουφέ με κεράσματα για τον κόσμο, έβαλαν μουσική ή dj, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη γιορτή της «Λευκής Νύχτας». Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν και οι υπαίθριες συναυλίες που έχει διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος σε διάφορα σημεία της αγοράς, ενώ ήδη η Βενιζέλου έχει κλείσει από το ύψος της Μητροπόλεως μέχρι τη Μ. Αλεξάνδρου. Η νύχτα αναμένεται να είναι μακρυά, καθώς τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τουλάχιστον μέχρι τις 11 το βράδυ, ίσως και παραπάνω.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ