Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησε το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων της Βέροιας

Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων της Βέροιας ξεκίνησε στις 12 τις εργασίες του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Οι 41 μαθητές και μαθήτριες από τα 10 Λύκεια του δήμου Βέροιας πήραν τις θέσεις τους στα δημοτικά έδρανα για να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της πόλης.
Στο προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου Εφήβων, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ως πρώτος πρόεδρος της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και εμπνευστής της ιδέας Νίκος Μαυροκεφαλίδης, η Δ/ντρια της Β/θμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Μαυρίδου και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Θεόδωρος Κακαγιάννης.
Θέματα που αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών της πόλης, όπως κυκλοφορικό, αδέσποτα, τουρισμός, θέματα που αφορούν τη μαθητική κοινότητα, όπως μεταφορά μαθητών, ελλείψεις στα σχολεία και σχολικός εκφοβισμός, κοινωνικά θέματα, αλλά και θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες της Βεργίνας και τον Ριζωμάτων, θα απασχολήσουν αυτή την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ