Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν πάει το μυαλό σας: Τι Βεροιώτικο κρύβει απόψε το κοφίνι του Τανιμανίδη;

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του τηλεοπτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. O παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης, στο σημερινό επεισόδιο, κρύβει κάτω από το κοφίνι ένα βεροιώτικο προϊόν, που θα αποτελέσει το καλύτερο έπαθλο για τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» και θα προκαλέσει πολύ ενθουσιασμό και δάκρυα χαράς! Οι δύο
ομάδες θα κληθούν να κονταροχτυπηθούν, στην αρένα του Αγίου Δομινίκου, προκειμένου να το γευτούν και να γεμίσουν τις νηστικές κοιλίτσες τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές και άκρως διασταυρωμένες πληροφορίες του «Βεροιώτη», μέσα στο κοφίνι, κρύβεται... το «Μ33»!!!
Θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σενάριο και οι γεύσεις του «Μ33» να ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, θα αποτελούσε το καλύτερο μέχρι τώρα έπαθλο για τους παίκτες... Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στα ενισχυμένα σάντουιτς του «Μ33», με πίτα, ψωμάκι ή κυπριακή, με καλοψημένα σουβλάκια, μπιφτεκάρα, πανσετούλες, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπριζολάκια και λουκάνικα, τραγανές τηγανιτές πατατούλες, ντοματούλα, μαρουλάκι και φρέσκες αλοιφές για να γλιστράει; 
Ευτυχώς εμείς στη Βέροια δε χρειάζεται να πέσουμε στη μάχη για ένα σάντουιτς «Μ33»... Παίρνουμε τηλέφωνο στα 2331020007 & what's up 6983474200 και έρχονται όλα στο σπίτι μας, σε μερίδα ή και σε σάντουιτς!
Και για όσους νηστεύουν... το «Grill M33»» έχει ετοιμάσει για εμάς πολλές νηστίσιμες επιλογές, για να βγει η Σαρακοστή εύκολα και νόστιμα. Ετοιμάζει για εμάς καθημερινά πεντανόστιμα και χειροποίητα, αυθεντικά μπιφτέκια λαχανικών, μοναδικά φαλάφελ και καλαμαράκια που μας περιμένουν να τα γευτούμε σε μερίδα ή και σε σάντουιτς! Αυτά δεν είναι σάντουιτς...Αυτά δεν είναι μερίδες... Αυτά είναι έπαθλα!!! 







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ