Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

25η Μαρτίου φύγαμε για την «Ταβέρνα του Μάκη» στο Βρυσάκι - Δείτε φωτογραφίες από την πανέμορφη αυλή του

Λίγη ώρα μετά την αυριανή παρέλαση προς τιμήν της Εθνικής Επετείου, η «Ταβέρνα του Μάκη» στο Βρυσάκι Ημαθίας, μας προσκαλεί στον πολύ όμορφο χώρο της για να γευματίσουμε με πλούσια εδέσματα, σουβλιστά, μπακαλιάρο και φυσικά το υπέροχο νηστίσιμο μενού. Όπως ανακοινώθηκε από την διεύθυνση του μαγαζιού, το Σάββατο θα ετοιμαστούν
σούβλες, αρνί, κοντοσούβλι και κεμπάπ, ενώ θα υπάρχει νηστίσιμο μενού εμπλουτισμένο με χταποδάκι σχάρας, μπακαλιάρο, καλαμαράκια, σουπιές μαγειρεμένες με κρεμμυδάκι, γαριδομακαρονάδα και φυσικά τηγανιτός μπακαλιάρος! Μια εορταστική ημέρα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6972427562.
Η ταβέρνα του «Μάκη» αποτελεί εναν εξαιρετικό γευστικό προορισμό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γευτικές σαλάτες, ποικιλία μεζέδων, ντόπια και ολόφρεσκα κρέατα και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το πολύ όμορφο περιβάλλον του, η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση και το vintage design του! Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από την πανέμορφη αυλή του μαγαζιού:









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ