Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιο smartphone είναι το καλύτερο για το 2016;

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Mobile World Congress 2017, η GSMA ανακοίνωσε το "Καλύτερο Smartphone του 2016" στα φετινά βραβεία "Global Mobile Awards". Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών τεχνολογίας ήταν όπως και κάθε χρόνο μεγάλος και το αποτέλεσμα αμφίροπο μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά η GSMA ανακοίνωσε ως το καλύτερο smartphone
για το 2016, το Samsung Galaxy S7 edge . To S7 edge είναι μια εξαιρετική συσκευή, που βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο με την ενημέρωση σε Android 7.0 Nougat, ενώ η επιτυχία του οφείλεται εν μέρει και στο φιάσκο με το Galaxy Note 7, που δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τη θέση του.

Πολλοί από τους χρήστες των ελαττωματικών Note 7, όταν γύρισαν πίσω τις συσκευές τους, επέλεξαν στο Galaxy S7 edge ως εναλλακτική. Τα μόνα χαρακτηριστικά που έλειπαν είναι το S-Pen, η μεγαλύτερη οθόνη και ο σαρωτής ίριδας.


Ο Juhno Park, αντιπρόεδρος της Global Product Strategy της Samsung Electronics ανέφερε: «Μας τιμά η αναγνώριση για την δεξιοτεχνία μας σε σχεδιασμό και καινοτομία με το Galaxy S7 edge. Αυτό το βραβείο αποτελεί βραβείο για τη συνεχόμενη αναζήτησή μας για υπεροχή, καθώς συνεχίζουμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες των καταναλωτές με επαναστατική τεχνολογία κινητών.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ