Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγικό LIVE με Γιάννη Αδάμο + Ροζ Πένες στην ταβερνα του «Μάκη» στο Βρυσάκι

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύουν τα LIVE που διοργανώνει η ταβέρνα του «Μάκη» στο Βρυσάκι Ημαθίας. Με επίσημη ανακοίνωση η διεύθυνση του μαγαζιού γνωστοποιεί πως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη μαγική βραδιά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη
Αδάμο και τις Ροζ Πένες. Θα εμφανιστούν επί σκηνής η Αθανασία Αλεξοπούλου, ο Χρήστος Κολοβός και ο Γιάννης Αδάμος. Τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι τα εξής: 6972427562 και 2333051596.
Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην ταβέρνα του «Μάκη»: Ο Γιάννης Αδάμος official με το σχήμα του Ροζ πένες / roz penes συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανα την Έλλάδα υπηρετώντας άξια το έντεχνό και ρεμπέτικο είδος. Αυτό τον καιρό συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεγάλου μήκους ταινία - δρόμου για το Ρεμπέτικο τραγούδι «Ουσάκ και Πειραιώτικος'» κάθως παράλληλα με το σχήμα του Ροζ Πένες πραγματοποιούν ηχογραφίσεις για τον νέο τους δισκο με τίτλο «Αψινθος» όπου επιμέλεια και ενορχηστρώσεις γίνονται απο τον Φώτη Κακαβέλη, οποίος έχει υπογράψει τις ενορχηστρώσεις του νέου δίσκου του Γιώργου Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα «Ατέρμων». Στο νέο δίσκο θα υπάρξουν συμμετοχές – έκπληξη όπου σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Πάρτε μια γεύση από το ταλαντούχο συγκρότημα:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ