Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιδήμαρχος «Γέφυρας Κούσιου» ο Άρης Λαζαρίδης

Παιχνίδι με τους θεσμούς και τις υπηρεσίες φαίνεται ότι αποφάσισε να παίξει ο δήμαρχος Βέροιας, καθώς προέβη στην πρωτοφανή κίνηση να αφαιρέσει από τις αρμοδιότητες του νέου αντιδημάρχου Τεχνικών, Θανάση Σιδηρόπουλου, την κορωνίδα των δημοτικών έργων. Έτσι, ο Άρης Λαζαρίδης μετακινούμενος στην αντιδημαρχία Πολεοδομίας παίρνει μαζί του
και το φάκελο της Γέφυρας Κούσιου. Και εδώ ξεκινούν τα παράδοξα. Ενώ η επιβλέπουσα αρχή του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη Γέφυρα δεν είναι πλέον προϊστάμενος της υπηρεσίας! Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για παγκόσμια πρωτοτυπία. 

Παράλληλα, η υπόθεση παίρνει άλλο χαρακτήρα, καθώς με την εν λόγω αλχημεία, ο Κώστας Βοργιαζίδης ακυρώνει στην πράξη τους διακριτούς, θεσμοθετημένους ρόλους στο οργανόγραμμα του Δήμου, αναλαμβάνοντας πλέον επισήμως και επί προσωπικού μαζί με τον Άρη Λαζαρίδη (τον οποίο χρίζει παράλληλα και αναπληρωτή δημάρχου) τη διαχείριση του πολύπαθου έργου.

Δηλαδή, δεν έκανε ο Λαζαρίδης για τα υπόλοιπα τεχνικά έργα του Δήμου και κάνει για το πιο δύσκολο…; Ο δε Σιδηρόπουλος; Ξεκινάει σε πιο σημαντικό πόστο, αλλά με αποψιλωμένες αρμοδιότητες…; Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ