Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Δημοτική Αστυνομία τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας

Τη Δημοτική Αστυνομία Βέροιας τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 11/2 για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Η Διοίκηση του Συλλόγου θέλησε έτσι να την ευχαριστήσει για την ευαισθησία και την αποτελεσματική δράση της για την πάταξη του παρεμπορίου, μια από τις μεγαλύτερες
πληγές που ταλανίζει τους εμπόρους της πόλης.
«Η συνεισφορά του προσωπικού όσο και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Ακριβόπουλου είναι ουσιαστική, καθώς καταβάλλεται μεγάλη και δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση και πάταξη του παρεμπορίου, μια από τις μεγαλύτερες σήμερα πληγές του εμπορίου. Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό που προσφέρουν. Αν δούλευαν όλες οι Δημοτικές Αστυνομίες όπως της Βέροιας, δε θα υπήρχε παρεμπόριο στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου.
Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Χαράλαμπο Καπουρτίδη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ακριβόπουλο, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου, χάρισε στον προϊστάμενο κ. Καπουρτίδη έναν πίνακα με μια παλιά φωτογραφία της Βέροιας, όπου απεικονίζεται η οδός Κεντρικής, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας.
«Η συνεργασία τα κάνει όλα. Και σας ευχαριστώ γι' αυτό, καθώς και τον  Δήμαρχο και τον κ. Ακριβόπουλο που συμπαρίστανται χωρίς να παρεμβαίνουν, κάτι που φέρνει αποτέλεσμα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, έχουμε χρέος, καθώς η αγορά είναι δική μας και πρέπει να σας προστατεύσουμε», ανέφερε ο κ. Καπουρτίδης.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ