Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η... «ταμπουρωμένη» Πλατεία Ωρολογίου (ΦΩΤΟ)

Γύρω γύρω ντουβάρια και στη μέση μια τσιμεντένια πλατεία. Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πολυσυζητημένη πλατεία Ωρολογίου στη Βέροια, που η σημερινή της μορφή, μετά την ανάπλαση, έχει απογοητεύσει την πλειοψηφία των πολιτών. Με αφορμή μάλιστα τις προσεχείς εργασίες σουλουπώματος που θα γίνουν στο σημείο, όπως να τεθεί
ξανά σε λειτουργία το ένα συντριβάνι και να δημιουργηθούν δυο παρτέρια, το θέμα της πλατείας ξανάρθε στο προσκήνιο και συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. 
Στη σημερινή της εικόνα αναφέρθηκε και ο Νίκος Μπέκης, προτείνοντας στη δημοτική αρχή, στα πλαίσια των εργασιών που θα κάνει, να την μετατρέψει σε χώρο αναψυχής και κυρίως να είναι ανοιχτή και ορατή από το δρόμο. «Θα πρέπει η πλατεία να μεταμορφωθεί σε χώρο αναψυχής των πολιτών, ειδικά και των ηλικιωμένων που δε μπορούν να πηγαίνουν στα καφενεία. Επίσης να είναι ανοιχτή, όχι όπως τώρα που μοιάζει σαν φρούριο. Είναι από τις τρεις πλευρές κλειστή με ντουβάρια, δε φαίνεται καν από το δρόμο, όταν περνάει κάποιος από έξω δεν καταλαβαίνει ότι είναι πλατεία», ανέφερε μεταξύ άλλων. Για του λόγου το αληθές... αυτή είναι η εικόνα που βλέπει ο περαστικός από τις 3 πλευρές της πλατείας.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ