Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λίγα λουλούδια και μηνύματα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Χρήστος!

Και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική, η Ημαθία θρηνεί ακόμα ένα δικό της, νεαρό παιδί, που το πρωί του Σαββάτου έχασε τη ζωή του στη Βέροια. Δυο εικοσιτετράωρα και κάτι πέρασαν από τη στιγμή που το νήμα της ζωής του 24χρονου Χρήστου κόπηκε απότομα και οι φίλοι του επισκέπτονται το μοιραίο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια, σημειώματα και διάφορα αντικείμενα, για να εκφράσουν τη λύπη τους για το χαμό του. 
Λουλούδια λευκά και κόκκινα, κεριά, εικόνες αλλά και μια σοκολάτα με ένα γλυκό μήνυμα, δυο στριφτά τσιγάρα, ένας καφές και λίγο αλκοόλ, αντικείμενα που απολάμβανε ενδεχομένως ο φίλος τους όσο ζούσε, βρίσκονται σήμερα εκεί, πλάι στα κομμάτια από τα συντρίμμια που ακόμα θυμίζουν το συμβάν. 
Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα τόσο των φίλων του αλλά και της γυναίκας που βρισκόταν στη ζωή του μέχρι το τέλος, μηνύματα που εκφράζουν τη θλίψη των δικών του αλλά και κάποια τελευταία λόγια που δεν πρόλαβαν να πουν. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ