Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα ανατινάξει την Πέμπτη το «Velvet»

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!
Μια μεγαλειώδη εμφάνιση ετοιμάζει το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στο μπαρ «Velvet» η Γεωργία Μαυρουδή. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία έχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας και αυτό το διάστημα σαρώνει στα «Μαμούνια» Θεσσαλονίκης, έρχεται για μια
έκτακτη εμφάνιση στο γνωστό μαγαζί της οδού Έλλης.
Το «Velvet», μπαίνοντας δυναμικά αυτό το χειμώνα στη διασκέδαση της Βέροιας, με τη νέα χρονιά ανοίγει έναν κύκλο ιδιαίτερων βραδιών, με guest δυνατά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάθε φορά και ένα όνομα - έκπληξη θα αναστατώνει τη νύχτα της πόλης και κρίνοντας από την πρώτη επιλογή, με τη Γεωργία Μαυρουδή, ο χειμώνας στο «Velvet» αναμένεται υπέροχος!
Εμείς επικοινωνήσαμε με την όμορφη καλλιτέχνιδα, η οποία μας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ και πάλι στην αγαπημένη μου Βέροια. Έχω δεθεί με αυτήν την πόλη, την οποία και θεωρώ από τις πιο όμορφες της Βορείου Ελλάδας. Αυτήν την Πέμπτη θα εμφανιστώ στο μπαρ «Velvet» στην οδό Έλλης και σας περιμένουμε σε μια εντυπωσιακή βραδιά. Μαζί με τον Στέργιο Ρέππα, την Έμιλη Λεβαντή και τον Γιώργο Γκαντίδη, να είστε σίγουροι πως η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο. Ευχαριστώ την διεύθυνση του «Velvet» για την τιμητική πρόσκληση που μου απηύθυνε και ανυπομονώ για την μεγάλη βραδιά. Χαίρομαι διπλά, γιατί την Πέμπτη θα παρουσιάσω για πρώτη φορά στην Ημαθία το νέο τραγούδι μου με τίτλο «Καιρός να πάμε παρακάτω» σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους των Γιάννη Μαλλιά και Nίκου Σκούφου».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ