Quantcast

http://picasion.com/

Αυτός είναι ο Βεροιώτης που απόψε θα γκρεμίσει τον τοίχο του «Rising Star»!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ
Τον τοίχο του «Rising Star», του talent show που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, θα προσπαθήσει να σηκώσει απόψε ο Αλέξανδρος Τσαπράζης. Ο 29χρονος Βεροιώτης τραγουδιστής περνάει απόψε την πιο κρίσιμη φάση του show, καθώς έπειτα από την πρώτη οντισιόν που πέρασε, έχοντας απένταντί του
μόνο τους τέσσερις κριτές, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και ο Χρήστο Μάστορα, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από όλους, απόψε θα κληθεί να τραγουδήσει live και να σηκώσει τον τοίχο του «Rising Star». Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα δήλωσε πως θέλει πολύ να τον δει στην επόμενη φάση των live. Δείτε το βίντεο με την οντισιόν του Αλέξανδρου:



Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, με τη μουσική να μπαίνει από πολύ νωρίς στη ζωή του, καθώς σε μικρή ηλικία ξεκίνησε τα μαθήματα κιθάρας, που στη συνέχεια τον οδήγησαν ένα βήμα παραπέρα, την ενασχόληση με το τραγούδι. Ο Αλέξανδρος ήξερε όμως ότι η μουσική είναι αυτό με το οποίο θέλει να ασχοληθεί στη ζωή του και αποφάσισε να το κάνει σωστά και ολοκληρωμένα, σπουδάζοντας μουσικολογία. Το ταλέντο του όμως δεν περιορίζεται στην κιθάρα και το τραγούδι. Ο Αλέξανδρος γράφει και δικά του τραγούδια και μάλιστα ένα από αυτά πρόσφατα απέκτησε και το δικό του video clip. Δείτε το:




Πως θα τον ψηφίσετε; Κατέβαστε το APP του «Rising Star» και γίνετε εσείς ο κριτής που θα περάσετε τον Αλέξανδρο στα live! Απλά ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:


1) Αφού έχεις κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή, κάνε την εγγραφή σου μέσω Facebook, Twitter ή Google +.
2) Αν θέλεις η εικόνα του προφίλ σου να εμφανιστεί στον τοίχο του show, επίλεξε το σχετικό πεδίο.
3) Στην έναρξη της LIVE μετάδοσης του show, ανοίγεις την εφαρμογή.
4) Πριν από την ερμηνεία του Αλέξανδρου, θα έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να κάνεις είσοδο στην ψηφοφορία και να ψηφίσεις.
5) Ξεκινάει το τραγούδι και ανοίγει η ψηφοφορία. Σου αρέσει ο Αλέξανδρος; Σύρε από τα δεξιά το μπλε βέλος!
6) Η μη συμμετοχή σου στην ψηφοφορία, αν κάνεις είσοδο κατά τη διάρκεια του του συγκεκριμένου χρόνου, θεωρείται αρνητική ψήφος.
7)Στο τέλος του τραγουδιού εμφανίζονται άμεσα τα αποτελέσματα.
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ