Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γράφας-Παντελίδης για αναβολή: «Ορθή και λογική η απόφαση Καλογερόπουλου»

Ορθή και απολύτως λογική χαρακτήρισαν την απόφαση του διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου να αναβάλει ξανά την αναμέτρηση μεταξύ Βέροιας και Ηρακλή, οι προπονητές των δυο ομάδων, Θωμάς Γράφας και Σάββας Παντελίδης αντίστοιχα. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας εγκυμονούσε κινδύνους για τυχόν τραυματισμούς, καθώς αρκετά ήταν τα σημεία όπου είτε υπήρχε πάγος είτε το σημείο ήταν σκληρό.
«Η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Αυτό που βλέπω και εγώ τώρα είναι ότι η διεξαγωγή του αγώνα κρύβει ίσως κάποιο πρόβλημα με τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όπως είναι το γήπεδο έχει δίκιο ο διαιτητής με αυτό που αποφασίζει. Την ώρα που ήρθαμε δεν ήταν έτσι ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τώρα όσο περνάει η ώρα και πέφτει ο ήλιος γίνεται λίγο επικίνδυνο. Οι παίκτες μας είπαν ότι το γήπεδο σε κάποια σημεία είναι πάρα πολύ σκληρό, δεν μπαίνει η τάπα στον αγωνιστικό χώρο σε κάποια σημεία γλιστράει. Η αναβολή δεν αλλάζει κάτι. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχουμε ενημέρωση και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να μας ενημερώσει. Νομίζω ότι ο κανονισμός λέει μετά τη δεύτερη αναβολή το ματς πρέπει να οριστεί μετά από τουλάχιστον 15 ημέρες», δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, ανέφερε: «Έχουμε την ίδια ενημέρωση. Νομίζω ότι η απόφαση του διαιτητή είχε πάρα πολύ σωστό σκεπτικό. Το γήπεδο κρύβει πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι η απόφαση του είναι λογική 100%. Ενώ όταν ήρθαμε το γήπεδο έδειχνε πως θα μπορούσε να διεξαχθεί το ματς, όσο περνάει η ώρα και πέφτει η θερμοκρασία, γυρίζοντας τα παιδιά από την προθέρμανση μου είπαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα να γίνει αυτό το παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας η αναβολή. Αυτό το ματς θα πάει πιο πίσω και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο. Ούτε εγώ έχω κάποια ενημέρωση για το πότε θα γίνει το παιχνίδι, περιμένουν τη διοργανώτρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ