Quantcast

http://picasion.com/

«Πόλεμος» φορέων της Βέροιας με Χρυσή Αυγή

«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»
Δύσκολη υπόθεση θα είναι τα αυριανά εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Βέροια καθώς εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας της πόλης με πύρινες ανακοινώσεις εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την λειτουργία τον γραφείων στην περιοχή τους. Πολιτικοί, αλλά και κοινωνικοί φορείς με
σκληρές ανακοινώσεις χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» τους χρυσαυγίτες, ζητώντας την επαγρύπνηση της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε τέτοιου είδους εξελίξεις και τέτοιου «είδους φαινόμενα». 
Η εξέλιξη αυτή ωστόσο, θέτει σε επαγρύπνηση και τις τοπικές αστυνομικές αρχές καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκληθεί ένταση μεταξύ των πλευρών που αντιδρούν στη λειτουργία των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών από άλλους νομούς. Τα αστυνομικά μέτρα το Σάββατο το μεσημέρι θα είναι δρακόντεια και θα υπάρχουν διμοιρίες των Μ.Α.Τ. παρατεταγμένες πλευρικά της Πλατείας Ωρολογίου για την αποφυγή πρόκλησης επεισοδίων. 
Συγκεκριμένα, όπως έχει ανακοινωθεί, αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία στο κέντρο της Βέροιας, τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος, ενώ θα γίνει και κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Βουλευτές του κόμματος Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. 
Στα σχέδια της Χρυσής Αυγής όμως αντιδρούν με έντονο τρόπο φορείς όπως η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, αλλά και η ΕΛΜΕ Ημαθίας, οι οποίες με πύρινες ανακοινώσεις καλούν την τοπική κοινωνία να μην δεχτούν την λειτουργία του γραφείου της Χρυσής Αυγής στη Βέροια. Στην ανακοίνωσή του μάλιστα το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αναφέρει και την λειτουργία γραφείων του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας από την κοινωνία… επαγρύπνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ