Quantcast

http://picasion.com/

Σε αναμονή θετικών εξελίξεων στη «Βασίλισσα» - Δηλώσεις Γιώργου Μπίκα

Σε αναμονή εξελίξεων βρισκόμαστε στην ΠΑΕ Βέροια, μετά το ενδιαφέρον των Βεροιωτών επιχειρηματιών αδελφών Μπίκα Γιώργου και Χρήστου. Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr ο Γιώργος Μπίκας, κάτι τέτοιο θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, για τον λόγο ότι πρέπει να γνωρίζουν το ακριβές άνοιγμα
της ΠΑΕ σε πιστωτές και δημόσιο. Γι΄αυτό και ο έλεγχος από το οικονομικό επιτελείο των Βεροιωτών επιχειρηματιών είναι συνεχής και όταν αυτός τελειώσει θα βγει η σχετική ανακοίνωση. Πάντως μιλώντας και με ανθρώπους του περιβάλλοντος των Βεροιωτών επιχειρηματιών, κάποιοι από τους οποίους θα είναι συνεργάτες τους στη νέα διοίκηση που θα προκύψει εάν πραγματοποιηθεί το deal, υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο και το ευχάριστο της υπόθεσης ότι το ενδιαφέρον είναι έμπρακτο, όπως άλλωστε το βλέπουμε όλοι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΚΑ

Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Μπίκα, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία που είχαμε ως πληροφορία ότι αναμένεται να τελειώσει ο έλεγχος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Βρισκόμαστε στο στάδιο του ελέγχου και στα διαδικαστικά. Ως εκ τούτου δεν θέλω να μιλήσω μέχρι να οριστικοποιηθεί η υπόθεση με λεπτομέρειες, ούτε να πω μεγάλες κουβέντες και να δώσω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας μας. Έχουμε ένα πλάνο και προχωράμε πάνω σε αυτό. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, το πολύ πέντε ημέρες. Σε ερώτησή μας, πως βλέπει να καταλήγει η υπόθεση, από τις μέχρι στιγμής επαφές και συζητήσεις, ο Γιώργος Μπίκας απάντησε με δύο λέξεις: «Πιστεύω θετικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ