Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως είναι πλακάκια! Μοτίβα που δίνουν την αίσθηση χαλιού, βροχής, ακόμα και γκαζόν!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΛΕΝΟΣ»
Οι καινούριες προτάσεις στο χώρο των πλακιδίων είναι απεριόριστες και η φαντασία των σχεδιαστών δεν έχει όρια. Οι τελευταίες τάσεις στο design των πλακιδίων έχουν διάθεση να παίξουν... με τα μάτια μας, δημιουργώντας πλακάκια που δίνουν την αίσθηση υλών και υλικών, που μόνο με την αφή μπορείς να ξεχωρίσεις! Και έρχονται στη Βέροια από την εταιρεία «λένος», σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Θέλεις γκαζόν στο μπαλκόνι σου, ακόμα και στο σαλόνι σου; Θέλεις βροχή στο μπάνιο σου; Περσικά χαλιά στο πάτωμα ή και στον τοίχο σου; Ότι μπορείς να φανταστείς, εταιρεία «λένος» το στήνει στο σπίτι ή την επιχείρησή σου, άμεσα, με υπευθυνότητα και με τη γνωστή από το 1988 που δραστηριοποιείται στο χώρο, ποιότητα των υλικών του.
Στην εταιρεία «λένος» θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε πρωτοποριακά σχέδια και υλικά. Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών.
Στον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.


















Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ