Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλί: «Δεν είμαι χασάπης»

Στην Ελλάδα των ακραίων αντιδράσεων όπου εύκολα αποδίδονται χαρακτηρισμοί, τίποτε μπορεί να προκαλέσει εντύπωση. Όπως για παράδειγμα, ο χαρακτηρισμός «χασάπης» που απέδωσε η ΑΕΛ στον Σιρίλ Καλί θεωρώντας τον απολύτως υπεύθυνο για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντοντό. Ο Σιρίλ Καλί ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς
εξέπληξε και τον ίδιο η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ντοντό. Μάλιστα, από χθες το βράδυ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Λάρισας, να συζητήσει μαζί του, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. «Καταρχάς είναι εντελώς αστεία αυτά που γράφτηκαν, ότι προσπάθησα να χτυπήσω τον Ντοντό. Αν είναι δυνατόν. Ας ρίξουν μια ματιά στο βιογραφικό μου να δουν αν έχω προκαλέσει πρόβλημα τραυματισμού σε οποιονδήποτε παίκτη. Σε τελική ανάλυση, προσωπικά είμαι πολύ ευαίσθητος στα ζητήματα υγείας, γιατί έμεινα εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έναν χρόνο λόγω τραυματισμού. Σας παρακαλώ λοιπόν…», είπε αρχικά. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Βέροιας ανέλυσε τη φάση. «Προσπάθησα να πάω πρώτος στην μπάλα αλλά ο Ντοντό με την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής την κάλυψε έτσι όπως έπρεπε και με πρόλαβε. Δεν πήγα όμως με δύναμη στην μπάλα. Εξάλλου ως ποδοσφαιριστής δεν διακρίνομαι για το δυνατό μου παιχνίδι αλλά κυρίως για την ταχύτητά μου. Μετά τον αγώνα, προσπάθησα να μιλήσω με τον Ντοντό αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Πραγματικά, δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι υπέστη τόσο σοβαρό τραυματισμό. Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος γιατί και ο Ντοντό είσαι σαν εμένα. Προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, να βγάλει το ψωμί του και να ζήσει την οικογένειά του». Ο Σιρίλ Καλί έχει ενημερωθεί για τις ανακοινώσεις της Λάρισας στις οποίες οι Θεσσαλοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάθεσης μήνυσης εναντίον του. «Ειλικρινά, δεν μ’ ενδιαφέρει τι λέει η ομάδα, αλλά η υγεία του Ντοντό. Προσπάθησα και σήμερα (19/1) να επικοινωνήσω μαζί του, δεν τα κατάφερα και πριν μου τηλεφωνήσετε ετοιμαζόμουν να του στείλω γραπτό μήνυμα.
Ήταν μια κακή στιγμή, το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω τέτοιο τραυματισμό. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ ευαίσθητος σε θέματα υγείας γιατί τράβηξα πολλά, πέραν του ότι μπορεί ο καθένας να ρίξει μια ματιά στην επαγγελματική μου πορεία. Μπορεί να είμαι και ο πιο καθαρός κεντρικός αμυντικός του Πρωταθλήματος», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ