Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ στον αδελφοποιημένο Δήμο Στροβόλου Κύπρου

Το 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας μαθητών Erasmus+ με τίτλο «Η καινοτομία στην υπηρεσία των νέων επαγγελματιών στους τομείς του τουρισμού, των οχημάτων και της πληροφορικής» και κωδικό 2016-1-EL01-KA102-023124, βρέθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου 2016 με 28 μαθητές και 4 καθηγητές του
τομέα Πληροφορικής και του τομέα Οχημάτων. Εκεί οι μαθητές έκαναν πρακτική άσκηση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σχετικές με την ειδικότητά τους, παρακολούθησαν σεμινάρια για το κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό υπόβαθρο της Κύπρου, σεμινάρια επιχειρηματικότητας κ.α.
Συμμετείχαν σε πολιτισμικές επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της μεγαλονήσου, μουσεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επίσης επισκέφτηκαν το δημοτικό μέγαρο του αδελφοποιημένου με τη Βέροια Δήμου Στροβόλου, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. 
Εκεί τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Σαββίδης, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου τους μίλησε για το δήμο και τους χάρισε αναμνηστικά. Οι Βεροιείς παρέδωσαν στον δήμαρχο επιστολή του δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, τον ευχαρίστησαν για την υποδοχή και όλοι μαζί πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες.
Το πρόγραμμα Erasmus+ χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση με Εθνική Μονάδα Συντονισμού για την Ελλάδα το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. 

Η Παιδαγωγική Ομάδα αποτελείται από τους μαθητές της πληροφορικής: Δαβόρα Αντώνιο, Σιδηρόπουλο Ιωάννη, Καρασαρλή Εμμανουήλ, Δήμου Δήμητρα, Δίπλα Γεώργιο, Μπλατσιώτου Ιωάννα-Μαρία, Νικολόπουλο Χρήστο, Σιακαβάρα Ιωάννη, Σδρίγγη Νίκο, Μακρίδη Μιχαήλ, Στυλπνόπουλο Κωνσταντίνο, Ευδοκίου Γεώργιο. Τους μαθητές μηχανολόγους οχημάτων: Γιαννόπουλο Παναγιώτη, Γρηγοριάδη Χριστόδουλο, Ευστρατιάδη Χαράλαμπο, Ζενέλι Εράλντο, Ζενέλι Ρούντολφ, Ζέρβας Γεώργιος, Κρομμύδα Ηλία, Κυριακίδη Ευστάθιο, Μαμίτσα Μάριο, Τσιλώνη Γεώργιο, Τσολακίδη Γεώργιο, Χριστοδουλίδη Ιωάννη και τους εκπαιδευτικούς: Περσίδου Ευγενία, Καλογερίδου Σοφία, Ουσουλτζόγλου Νίκο και Μουρατίδη Γεώργιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ