Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος Βεροιώτης θα συμμετέχει στο «Rising Star» - Ποιος είναι;

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΙΩΤΗ
Το μεγάλο μουσικό show του Rising Star έρχεται σε λίγες ημέρες στους τηλεοπτικούς δείκτες! Ένα από το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών έρχεται στον ΑΝΤ1! Οι οντισιόν έχουν ήδη αρχίσει και οι υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα διεκδικούν μία θέση στο μουσικό talent show που έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρα διασταυρωμένες πληροφορίες του «Βεροιώτη», στο εν λόγω μουσικό show θα εμφανιστεί ένας πολύ γνωστός Βεροιώτης, ο οποίος θεωρείται σπάνιο καλλιτεχνικό ταλέντο. 
Το Rising Star αποτελεί την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν συμμετέχοντας ενεργά! Ο μεγάλος νικητής θα λάβει δυο εντυπωσιακά έπαθλα.
Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Τους υποψήφιους θα αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας.
Το Rising Star έχει μεταδοθεί με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 17 χώρες, όπως η Αμερική, η Κίνα, η Γαλλία και το Ισραήλ. Η διαδικασία των auditions για την αρχική φάση της επιλογής των υποψηφίων, έχει ήδη ξεκινήσει με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή. Ας ελπίσουμε πως ο συμπολίτης μας θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και γιατί όχι, να κερδίσει και τον διαγωνισμό! Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται αποκλειστικό ρεπορτάζ και κυρίως το όνομα του γνωστού τραγουδιστή στο πιο καλλιτεχνικό site του νομού Ημαθίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ