Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τζιτζικώστας - Καλαϊτζίδης μαζί στην έναρξη της Γιορτής Σοκολάτας

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής η 3η Γιορτή Σοκολάτας στη Βέροια που διοργανώνει η αντιπεριφέρεια Ημαθία και για τρεις ημέρες, μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πλατεία Εληάς. Φέτος, για πρώτη φορά η Γιορτή επεκτάθηκε και στη Νάουσα, με παράλληλες εκδηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου. Στην έναρξη της Γιορτής παραβρέθηκε στο
πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, που έφτασε στη Βέροια αποκλειστικά για το γεγονός. Καλαϊτζίδης και Τζιτζικώστας ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και με την ευχή «Όλη η Ημαθία Γιορτή» ευχαρίστησαν όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση, ενώ όπως δήλωσαν του χρόνου πέρα από τη Νάουσα, σχεδιάζουν να βάλουν στο «παιχνίδι» και την Αλεξάνδρεια αλλά και περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Μαζί τους ήταν και οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης», Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννιδης, καθώς και δυο εκ των αντιδημάρχων της Βέροιας, Γιώργος Σοφιανίδης και Βασίλης Παπαδόπουλος. 
Στη συνέχεια,μαζί με τον παρουσιαστή της βραδιάς, δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, επισκέφθηκαν όλα τα σπιτάκια της πλατείας, μοίρασαν γλυκά στον κόσμο, ενώ χαιρέτισαν και ευχαρίστησαν τους ζαχαροπλάστες.













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ