Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταχειροκροτήθηκαν τα αστέρια του ΚΕΜΑΔ στη μεγάλη τους γιορτή

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η μεγάλη μουσική παράσταση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ. Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/11 στο Χώρο Τεχνών, έγινε σε συνδιοργάνωση με το ΚΑΠΑ Βέροιας και με την υποστήριξη
της ΚΕΠΑ, του Ιατρικού και Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και βρείτε όπως κάθε φορά τεράστια ανταπόκριση από την πόλη ολόκληρη. Η υψηλή ποιότητα των παραστάσεων του ΚΕΜΑΕΔ, η στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου, οι ξεχωριστές ερμηνείες των παιδιών του, που προκαλούν συγκίνηση, χαμόγελο, ενθουσιασμό και θαυμασμό, είναι λόγοι που κάθε χρόνο ο Χώρος Τεχνών είναι γεμάτος και το χειροκρότημα ζεστό και ειλικρινές, που πολλοί καλλιτέχνες θα ζήλευαν.
Στη φετινή παράσταση, τα παιδιά του Κέντρου συνόδευσε η Ορχήστρα Νέων Σίνδου του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Πολυχρονίδη, που χάρισαν στο κοινό τραγούδια του κόσμου, γνωστά και αγαπημένα και υπέροχα ερμηνευμένα από τη σολίστ Στέλλα Φαρμάκη.
Τα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας συμμετείχαν με πολλή χαρά και ενθουσιασμό στη μουσική παράσταση, χαρίζοντας στο κοινό τις χορευτικές τους φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Μελίνας Παπαδοπούλου, που με χαμόγελο και υπερηφάνεια τα εμψύχωνε από την άκρη της σκηνής. Στο πλευρό τους και η μουσικός του Κέντρου Ελένη Αναγνώστου που χόρεψε μαζί με τα παιδιά στο τέλος της παράστασης. 
Την εκδήλωση προλόγισε η εθελόντρια πρόεδρος του Κέντρου Μελίνα Δαμιανίδου με τον γιατρό Γιώργο Τσαλέρα, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Μητροπολίτη απηύθυνε ο Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας και εκ μέρους του Δημάρχου Βέροιας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Την παρουσίαση ανέλαβαν οι Χαρά Κοντού και Νίκος Μουρτζίλας, ενώ στο τραγούδι συμμετείχε και ο Γιώργος Μπελίρης.
Στο τέλος της παράστασης μοιράστηκαν στους φιλοξενούμενους τα καθιερωμένα χειροποίητα δώρα και γούρια που έφτιαξαν τα παιδιά του Κέντρου και ανανέωσαν το ραντεβού για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, όπου και θα ανοίξει τις πόρτες του το bazaar του ΚΕΜΑΕΔ στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

















































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ