Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Space Gym»: Εδώ το γυμναστήριο γίνεται... personal υπόθεση!

Το προσωπικό σου γυμναστήριο σε 400 τετραγωνικά. Αυτό είναι το «Space Gym»... Ένας σύγχρονος και άνετος χώρος, όπου το γυμναστήριο γίνεται personal υπόθεση! Διαθέτει δυο αίθουσες με πρωτοποριακά ομαδικά προγράμματα και μία σάλα με όργανα, διαδρόμους και ελλειπτικά, το «Space Gym» είναι η επιλογή για την καλύτερη εκγύμναση σου! Στο «Space Gym» θα δοκιμάσετε και θα λατρέψετε δυο από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης, το Pole Fitness και την Aerial Yoga.



Συνδυάζουν χορό, κίνηση και αποτελεσματική άσκηση, προσδίδοντας στο σώμα ευλυγισία, χάρη και αρμονία στην κίνηση. Προσφέρουν απώλεια βάρους, καλλίγραμμο κορμί και παράλληλα βελτίωση της στάσης του σώματος, ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους και φυσικά απόλυτη χαλάρωση. Και αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς στη Βέροια, γιατί το «Space Gym» λατρεύει κάθε τι νέο και πρωτοποριακό και εμείς λατρεύουμε να γυμναζόμαστε εκεί που η γυμναστική γίνεται personal υπόθεση!

Στο «Space Gym» πραγματοποιούνται ομαδικά προγράμματα σε δυο διαφορετικές αίθουσες: Zumba Fitness, TRX Training, Pole Fitness, Aerial Flow Yoga, Pilates, Isometric+Cardio, Cross training, Workout, Personal Training, Zumba Kids, Boby Solid (dual-pro), Powertec, Falcon... Αξιοποιήστε με τον κατάλληλο τρόπο τον χρόνο στο γυμναστήριο!
«Space Gym»
Πιερίων 79β, Βέροια
τηλ. 2331028966






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ