Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πωωω τι φόρεσε! Η Κολέτσα μας δείχνει τι θα πει sexy επί σκηνής! (ΦΩΤΟ)

Αν και 36 χρονών σήμερα, αυτό το κορίτσι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει, με τις on stage εμφανίσεις της να γίνονται ολοένα και πιο σέξι! Η βεροιώτισσα τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα δικαιωματικά θεωρείται η πιο hot παρουσία του ελληνικού πενταγράμμου. Φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη και του Κυριάκου Κυανού στο «caramela live stage» στην
Αθήνα και η γκαρνταρόμπα της πραγματικά σκοτώνει! 

Σύνολα με ελάχιστο ύφασμα, δαντέλες, δέρμα και διαφάνειες, κολάν και μπουστάκια, η κάθε εμφάνισή της κατά διάρκεια της βραδιάς στην πίστα είναι πιο καυτή από την άλλη. Ρούχα που φυσικά μόνο το Χριστινάκι μας θα μπορούσε να φορέσει και να υποστηρίξει, αφού το κορμί της είναι αψεγάδιατο και γυμνασμένο, αποτέλεσμα γυμναστικής και καλών Βεροιώτικων γονιδίων!




Σε συνδυασμό μάλιστα με το χαρακτηριστικό απίστευτο λίκνισμα του κορμιού της και το παιχνίδι με τους θαυμαστές της που ξέρει να τους χειρίζεται και να τους ξεσηκώνει... τα ανδρικά μάτια δεν ξεκολλάν από πάνω της όλο το βράδυ!

Ο «Βεροιώτης» συνέλεξε για εσάς τις πιο extreme hot εμφανίσεις της Χριστίνας Κολέτσα στην πίστα, τόσο τις φετινές αλλά και... βραβευμένες του παρελθόντος και σας τις παρουσιάζει... προς τέρψιν οφθαλμών!
























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ