Τμήματα Αγγλικών για PROFICIENCY στο «Καλογραία Βέροιας» με εγγυημένη επιτυχία!

Αποκτήστε αναγνωρισμένο πτυχίο ΑΓΓΛΙΚΩΝ από τον ΑΣΕΠ σε επίπεδο Γ2 PROFICIENCY σε σύντομο διάστημα, με μικρό κόστος και με εγγύηση πτυχίου με την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!
Το «Σ. Καλογραία» Βέροιας, με ειδίκευση στην απόκτηση Proficiency, παρέχει ειδικά προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες από επίπεδο B2 (Lower) ή ακόμη λιγότερο αν ήδη έχετε κάνει μέρος της προετοιμασίας! Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-4 ατόμων, έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ!
Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Σ. Καλογραία» στη Βέροια, βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!

Τα προνόμιά μας:
- Αγγλικά τμήματα ενηλίκων πραγματικά ολιγομελή (4-6 ατόμων) 
- Έμπειροι καθηγητές γνώστες των πιστοποιήσεων!
- Υπεύθυνοι σπουδών πάντα δίπλα στους σπουδαστές για ότι χρειαστούν!
- Διακανονισμός διδάκτρων ευέλικτος και ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές!

Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ»
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: skalogrea.veria@yahoo.gr
HTTP://www.kalogrea.edu.gr
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις