Quantcast

http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε ποια διάσημη δημοσιογράφος του MEGA και του ΑΝΤ1 κατάγεται από τη Βέροια!

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες δημοσιογράφους. Έχει καταγράψει στον τηλεοπτικό φακό αμέτρητες ώρες και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας. Όμορφη, έξυπνη και αρκετά επικοινωνιακή, έχει κερδίσει το σεβασμό του κόσμου και τα ρεπορτάζ της έχουν γνωρίσει τεράστιες επιτυχίες. Κατάγεται από την
όμορφη Βέροια και το πατρικό της βρίσκεται στην Καλλιθέα. Ο λόγος για την όμορφη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια Έμη Λιβανίου.
Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στο ΜΕGA (1998) και για τα επόμενα 5 χρόνια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στον Antenna, Alter και Extra channel. Το 2003 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή «κάθε μέρα καλημέρα» στο Star channel.
Για τα επόμενα 6 χρόνια κάλυψε πάνω από 3.000 ρεπορτάζ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή.
Από το 2009 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84, με τίτλο «Κερί και λιβάνι» φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και επιστημονικού χώρου.
Για 3 χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Βlue Sky. Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα εκδίδοντας το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλανθρώπους και τα ιδρύματα της χώρας μας.
Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ