Ο Σεφ του «Βεροιώτη» προτείνει: Gordon bleu

Με ένα μαχαίρι ανοίγουμε τα φιλέτα μας οριζοντίως. Τα τοποθετούμε σε δυο μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας και τα χτυπάμε λίγο με σφυράκι να πλατύνουν. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι, απλώνουμε από μια φέτα ζαμπόν κ μια κασέρι σε κάθε φιλέτο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και πιέζουμε καλά να κολλήσουν οι άκρες. Πουδράρουμε εξωτερικά με λίγο αλεύρι, βουτάμε στο αυγό και τέλος πανάρουμε στη φρυγανιά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα φιλέτα και από τις δυο πλευρές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Tips: αντί για κοτόπουλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό ή και μοσχάρι.

Επίσης μπορούμε να τα ψήσουμε στον φούρνο ραντίζοντάς τα με λίγο ελαιόλαδο.

Υλικά: 

4 φιλέτα κοτόπουλο

4 φέτες ζαμπόν (ή και μπέικον)

4 φέτες κασέρι τύπου gouda

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο αλεύρι, λίγο ελαιόλαδο

2 αυγά χτυπημένα

Λίγη φρυγανιά τριμμένη

Επιμέλεια: Γιώργος Μεταξάς