Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το… «μολών λαβέ» του Φίλιππου Βέροιας

Τα λεφτά από μόνα τους δεν φέρνουν την ευτυχία και σίγουρα στον αθλητισμό υπάρχουν πολύ πιο σημαντικές αξίες. Ο Δημήτρης Γκίμας σαν γνήσιος ρομαντικός το γνωρίζει από πρώτο χέρι και σε πρώτο πλάνο έχει βάλει την ανάδειξη νεαρών παικτών. Με οποιοδήποτε τίμημα! Ο Φίλιππος Βέροιας έχει μάθει κάθε φορά να παλεύει και ακόμα κι όταν πέφτει, να το κάνει με το κεφάλι ψηλά, όπως πέρυσι που αποχαιρέτησε την Α2, κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι.
Φέτος, η ομάδα γύρισε σελίδα, έχοντας στον πάγκο της τον άνθρωπο-σύμβολο της περιοχής, Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν το μπάτζετ τους, «χτίστηκαν» με βασικούς πυλώνες τον «μαέστρο», Θέμη Κοθρά και τον εξαιρετικά ταλαντούχο εκτελεστή, Δημήτρη Σιόλογκα, ο οποίος άφησε πίσω τον τραυματισμό του και τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του στη Β’ Εθνική.
Δίπλα τους αρκετά νέα παιδιά, που αρπάζουν τις ευκαιρίες του προπονητή τους από τα μαλλιά και αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Στόχος είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία και με νίκες όπως αυτή στο ματς με τη Γέφυρα όλα είναι πιθανά. Το ποιοτικό σύνολο του κόουτς Τουλούμη τα πηγαίνει περίφημα παρότι νεοφώτιστο, αλλά στη Βέροια γνώρισε μια ευρείας έκτασης ήττα με 27 πόντους διαφορά.
Ο Φίλιππος έχει πλέον ρεκόρ 3-6 και βρίσκεται σε τροχιά σωτηρίας, παίρνοντας και ένα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ εν όψει της συνέχειας. Το αουτσάιντερ συνεχίζει να λέει… «μολών λαβέ» και αυτό θα αποτελέσει το μεγάλο κίνητρο για όλους…

cyprusbasket.net

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ